Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Hvem

Rundt omkring på kloden lever folk afskåret fra Gud og mennesker
Forestil dig at bo isoleret i et af verdens mest utilgængelige områder. Der er ingen til at fortælle dig, hvad der står i Guds ord, og havde du haft en bibel i hånden, kunne du ikke læse den. Du har aldrig set en skole eller et hospital. Kommer du til skade eller bliver syg, er der ingen steder at tage hen og ingen til at hente dig. Du bliver invalid eller dør i den landsby, hvor du bor.

Med MAF når hjælpen frem
Hvert 4. minut døgnet rundt starter eller lander et af MAF’s 135 fly med en værdifuld last af medicin, nødhjælp, læger, sygeplejersker, præster og missionærer til vanskeligt tilgængelige steder i de mest isolerede områder i mere end 30 u-lande – steder hvor transport på landjorden er umulig eller meget besværlig og tidskrævende.

Effektiv, sikker og livsvigtig
Mission Aviation Fellowship (MAF) er en international, fælleskirkelig missionsorganisation, som yder effektiv flytransport til nødhjælpsorganisationer, lokale kirker, hospitaler og missionsselskaber.

Vi samarbejder med 1.500 organisationer
MAF flyver bl.a. for Christian Mission Aid, UNICEF, Røde Kors, Folkekirkens Nødhjælp, Wycliffe, World Vision, Læger Uden Grænser, Tearfund og Medair for blot at nævne nogle af de organisationer, som du måske kender, og som i mange tilfælde er helt afhængige af MAF’s fly for at kunne nå frem.