Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Bed for MAF

Bed for MAF

Bed om, at mennesker må blive mødt med Guds fred gennem MAF's arbejde

Bibelen lærer os, at vi skal bede for hinanden, og flere steder er der eksempler på, at personer er gået i forbøn for et helt folk. Bl.a. siger Samuel til israelitterne, da de trygler ham om at gå i forbøn for Herren: “Jeg vil da heller aldrig begå den synd mod Herren at holde op med at gå i forbøn for jer.” 1. Sam. 12:23.

MAF’s vision er, at isolerede mennesker forvandles fysisk og åndeligt i Jesus’ navn. Vi ønsker altså at lindre deres nød og samtidig bringe dem evangeliet om Jesus Kristus. Det klarer vi ikke i egen kraft. Derfor ønsker vi at være i forbøn for de folkeslag, som MAF er i berøring med. Du kan også være med til at bede for de mennesker, som møder Jesus gennem MAF’s arbejde.

Bed også for kraft og tro hos MAF’s medarbejdere, og bed for, at Gud må bane vejen for dem, så mennesker er åbne over for evangeliet, og så de er under Guds beskyttelse.

Tak…

Særlige bedeemner:

Orkanramte Caribien

Orkanramte Caribien

Caribien er i disse uger hårdt ramt af orkaner, og mange øer kæmper med store ødelæggelser.
Vi har sat katastrofeberedskab ind på Puerto Rico, Barbuda og Saint Martin, der hjælper med logistik, uddeling af nødhjælp, og et udstationeret MAF fly fra Surinam laver overflyvninger.
Bed for at vores katastrofeberedskab må holde energien oppe i nødhjælpsarbejdet. Bed for de mange mennesker, der har fået deres hjem ødelagt af orkanerne.

Charlotte og Kenneth Vittrup Pedersen

Charlotte og Kenneth Vittrup Pedersen

Kenneth og Charlotte Pedersen er i gang med de sidste forberedelser, inden de i begyndelsen af det nye år tager til Madagaskar for MAF.
Tak for at alt går planmæssigt, og bed om fred i alle de beslutninger og forandringer, der ligger foran familien.

Charlotte og Thorkild Jørgensen

Charlotte og Thorkild Jørgensen

Charlotte og Thorkild Jørgensen er netop taget til Sydsudan for at arbejde som henholdsvis lærer og kommunikationsmedarbejder for MAF.
Tak for at de er kommet godt til landet og bed om, at de må falde til i de nye omgivelser og komme godt i gang med opgaverne.

MAF Danmarks stab

MAF Danmarks stab

MAF Danmarks medarbejdere Øjvind Thomasen, Astrid Reuss Rahbek, Charlotte Pedersen og Jordan Callaway er igen samlet efter sommerferien på landskontor i Aabybro.
Tak for MAF Danmarks stab og bed om glæde, inspiration og godt samarbejde omkring de mange opgaver der venter dem i efteråret.