Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Bed for MAF

Bed for MAF

Bed om, at mennesker må blive mødt med Guds fred gennem MAF's arbejde

Bibelen lærer os, at vi skal bede for hinanden, og flere steder er der eksempler på, at personer er gået i forbøn for et helt folk. Bl.a. siger Samuel til israelitterne, da de trygler ham om at gå i forbøn for Herren: “Jeg vil da heller aldrig begå den synd mod Herren at holde op med at gå i forbøn for jer.” 1. Sam. 12:23.

MAF’s vision er, at isolerede mennesker forvandles fysisk og åndeligt i Jesus’ navn. Vi ønsker altså at lindre deres nød og samtidig bringe dem evangeliet om Jesus Kristus. Det klarer vi ikke i egen kraft. Derfor ønsker vi at være i forbøn for de folkeslag, som MAF er i berøring med. Du kan også være med til at bede for de mennesker, som møder Jesus gennem MAF’s arbejde.

Bed også for kraft og tro hos MAF’s medarbejdere, og bed for, at Gud må bane vejen for dem, så mennesker er åbne over for evangeliet, og så de er under Guds beskyttelse.

Tak…

Særlige bedeemner i august:

MAF

MAF

MAF’s vision er, at isolerede mennesker forvandles fysisk og åndeligt i Jesus’ navn. Vi ønsker altså at lindre deres nød og samtidig bringe dem evangeliet om Jesus Kristus. Det klarer vi ikke i egen kraft.
Vær med i forbøn for de folkeslag, som MAF er i berøring med, og bed for de mennesker, som møder Jesus gennem MAF’s arbejde.

Kenneth og Charlotte Vittrup Pedersen

Kenneth og Charlotte Vittrup Pedersen

Kenneth og Charlotte Pedersen har i sommer deltaget på Juniorlejr (Virksund) Sommercamp (Mariager) og Sommerstævnet på Efterskolen Lindenborg og fortalt om deres kommende udsendelse til en tjeneste hos MAF på Madagaskar.
Tak for disse stævner og for den opbakning Kenneth og Charlotte fik. Bed om deltagernes fortsatte støtte og om velsignelse over forbededelse til at rejse til Madagaskar sammen med deres tre børn.

MAF's medarbejdere

MAF's medarbejdere

MAF's medarbejdere flyver for at hjælpe dem, der er sultne, syge, fortvivlede og desperate. For at skabe tryghed, sundhed, forsoning, udvikling, glæde og håb. For at vise Guds kærlighed og for at skabe fred i og mellem mennesker.
Bed om frimodighed, kræfter og tro hos MAF’s medarbejdere, og at de altid må være under Guds beskyttelse. Bed om at Gud må bane vejen for dem, så mennesker er åbne over for evangeliet.

MAF Danmarks stab

MAF Danmarks stab

MAF Danmarks medarbejdere Øjvind Thomasen, Astrid Reuss Rahbek, Charlotte Pedersen og Jordan Callaway er igen samlet efter sommerferien på landskontor i Aabybro.
Tak for MAF Danmarks stab og bed om glæde, inspiration og godt samarbejde omkring de mange opgaver der venter dem i efteråret.