Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Bliv frivillig

Bliv frivillig

Brug dine talenter i en god sags tjeneste

En samler frimærker og omsætter dem til penge, en anden oversætter artikler til bladet Flight Mission, mens nogle er redaktører af bladet. Andre kan være instruktører, når Ellehammer, vores store trailer med flysimulatorer indbygget, fragtes til stævner, efterskoler m.m. Det kan også være, at du er en dygtig koordinator, som dengang vi skulle arrangere en hangargudstjeneste i forbindelse med 25-års jubilæet, og nogen fik trukket i de rigtige tråde.

Et ydmygt virke

Vi har altid behov for nogen, som kan træde til i særlige situationer med det, de nu kan. Der er ikke anden løn i det end tilfredsstillelsen ved at bruge sine evner til at fremme MAF’s arbejde, og det er ikke sikkert, at du bliver stillet frem i rampelyset og opnår hæder og berømmelse – dog sætter vi herunder navn på vores informationspiloter.

Vil du gerne være ambassadør for MAF på den ene eller den anden måde, så hører vi gerne fra dig. Kontakt Øjvind Thomasen på landskontoret på maf@maf.dk og fortæl, hvad du kan gøre for MAF.

MAF Danmarks informationspiloter

Et besøg af en informationspilot er ganske uforpligtende. Vi har flere spredt ud over landet, som meget gerne kommer og fortæller om MAF’s arbejde i din forening, kirke eller menighed. Har du booket et informationsmøde, kan du herunder se, hvem du kan kontakte vedr. praktiske detaljer.

Book et møde her.

Jylland

Øjvind Thomasen
Aabybro

Per B. Østergaard
Aarhus

Niels Kr. Grove Sørensen
Vejle

Helmer Olsen
Tarm

Bent Petersen
Esbjerg

Sjælland

Lars Fuglsang
Hillerød

Arne Puggaard
Hillerød