Tag med til PNG

Outreach til Papua Ny Guinea

Uge 27 og 28, Sommeren 2023 (Præcise datoer fastlægges snarest)

Rejs med MAF CO-PILOT til Papua Ny Guinea og få en oplevelse for livet. Du vil blive udfordret, opleve glæden ved at hjælpe, gøre en forskel og opleve nogle af verdens fjerne afkroge.

Er du klar på at blive udfordret og at mærke glæden ved hårdt arbejde, som gør en forskel for andre, der har brug for din hjælp? 

Er du klar til at blive fløjet ud til verdens fjerne egne og sammen med dit team bringe håb og hjælp til verdens mest isolerede? Og er du klar på at være en del af et fællesskab med fokus på liv, tro og Gud?

Hvis du er mellem 22-30 år og klar på at komme afsted på en rejse til Papua Ny Guinea, kan du tilmelde dig her på siden.

Denne outreach går til den lille by Mt. Hagen i Papua Ny Guinea. Her skal du sammen med dit team og ansatte fra MAF’s vedligeholdelsesteam i PNG arbejde på forskellige bygge- og renoveringsopgaver. Derudover vil der også være brug for hjælp til andre opgaver – eksempelvis hjælpe til i byens skole. Derudover kan det være at  reparere tag, bygge hegn, male eller lave havearbejde. Ydermere bliver der tid til at bruge tid med de MAF-familier og udsendte der er udstationeret i Mt. Hagen  og have fællesskab med dem i det lille isolerede samfund. Der vil også blive tid til at opleve de flotte omgivelser som byen Mt. Hagen er placeret i og bruge tid teamet.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at det er en meget lang rejse for at komme til Mt. Hagen og at forholdene (herunder hygiejne og sanitære forhold) er anderledes end i Danmark. Dette skal man som deltager være indstillet på og indforstået med.

Arrangører

YFC Danmark og MAF CO-PILOT samarbejder om at skabe indholdet af turen. Derudover netværk og partnerskaber i Papua Ny Guinea. Begge organisationer har et fælles mål om, at unge må sendes i mission. YFC DK er arrangør af turen og varetager forpligtigelser omkring økonomi m.v. 

MAF_Logo_RGB
   
                         

Subscribe

* indicates required
                                                   
                                                   
                                                   
                         
                                                                                                                                 
           
   
MAF tager dit privatliv alvorligt.

Vi ønsker, at du skal føle dig sikker, når du bruger vores hjemmeside. Vi bruger cookies for at give den bedst mulige brugeroplevelse og får at hente statistik, så du kan få en endnu bedre oplevelse på vores side. Tryk “Jeg forstår” for at acceptere vores brug for cookies eller tryk her for at læse mere om vores privatlivspolitik. 

Mission Aviation Fellowship – MAF Norge
Postadresse: Mission Aviation Fellowship, Postboks 90, 0101 Oslo
Besøksadresse: Dronningens gate 25, 0154 Oslo

Gavekonto: 7058.63.60610 Organisasjonsnummer: 980421899

MAF Norge er godkjent av Innsamlingskontrollen