10-23 lærer JCA5

– Du kan bidrage, uanset om du er nyuddannet eller erfaren lærer

Seneste artikler

Charlotte Jørgensen var lærer på Juba Christian Academy i Sydsudan fra 2017-2019. Hun var især glad for muligheden for at dele sin tro med børnene på skolen.

Hver morgen på Juba Christian Academy i Sydsudan begynder eleverne med en halv times sang, bibelfortælling og på at øve sig i at citere bibelvers. Charlotte Jørgensen, der var lærer på Juba Christian Academy fra 2017-2019 husker tilbage på den stund som det allerbedste ved at være på den internationale lilleskole i Sydsudans hovedstad.

”Det var helt fantastisk for mig som lærer at kunne integrere min tro som en del af skolehverdagen. Det var meget meningsfuldt at kunne bidrage til børnenes kristne fundament og bare synge og prise Gud sammen med dem, siger Charlotte Jørgensen her fire år efter hun og hendes mand forlod Sydsudan.

Eleverne på Juba Christian Academy skulle lære bibelvers udenad. For hvert bibelvers fik de et klistermærke med en stjerne.

”Når jeg om eftermiddagen efter en dag i skolen var tilbage på MAF’s compound (red. indhegnet område, hvor MAF udsendte bor), kunne jeg høre børnene synge de kristne sange, vi om morgenen havde danset til foran den bærbare pc, der var klappet op ovenpå en plasticstol.”

Kommende kollegaer hjalp med forberedelse

Egentlig var det ikke Charlotte Jørgensen drøm at rejse til Sydsudan som lærer. Det var hendes mand, Thorkild, som havde fået en opfordring til at blive kommunikationsmedarbejder for MAF i Sydsudan. Men der var også brug for Charlotte. En skole for missionærbørn i Sydsudans hovedstad Juba søgte en lærer til deres internationale lærergruppe bestående af en skoleleder fra USA, en lærer fra Canada og en lærerassistent fra Kenya. Skolen havde på det tidspunkt 11 elever fordelt på to klassetrin.

Ideen om at rejse væk fra familien i Danmark skulle lige bundfælde sig for Charlotte, men i processen hjalp det meget at tale med skolens medarbejdere.

”Jeg kan huske, at jeg var meget nervøs for at undervise på engelsk og i engelsk. Men jeg havde nogle gode snakke med Juba Christian Academys leder, April Habeger, som satte mig ind i undervisningsplanerne, der følger det amerikanske pensum,” siger Charlotte Jørgensen.

Særligt kollegaerne på skolen husker hun på med stor hjertevarme. April Habeger, der stadig er leder af skolen i dag, var exceptionel til at skabe en varm atmosfære på skolen, hvor Charlotte følte sig elsket og værdsat.

”Vi stod virkelig sammen. Jeg tror, at en af vores styrker var, at vi også mødtes om lørdagen, hvor vi alle var en del af et bedefælleskab for kvinder. Så vores kollegaskab var altså udvidet til at være et åndeligt fællesskab. Det gav en rigtig god og tryg hverdag på skolen, hvor vi var frimodige til også at dele byrderne med hinanden,” siger Charlotte Jørgensen.

Baggrunden som dansklærer var værdifuld

Charlotte Jørgensen underviste i engelsk på Juba Christian Academy. Det var et nyt undervisningsfag for hende, men hun fandt ud af, at hun kunne bruge meget af sin danskfaglighed.

Charlotte Jørgensen lægger ikke skjul på, at omsætningen af hendes danskfaglighed til engelsk krævede en del forberedelse både inden udsendelsen og dag-til-dag i hverdagen. Men skolen har både udførlige undervisningsplaner og materialer samt et fuldt udstyret bibliotek med bøger til eleverne.

”Jeg fandt ud af, at min baggrund som dansklærer var meget brugbar. Rigtig mange af de faglige begreber og metoder er de samme – de skal bare oversættes,” siger Charlotte Jørgensen, der udover engelsk også underviste i billedkunst og idræt.

Erfaring med Gud er vigtig

Charlotte Jørgensen var selv en erfaren lærer, da hun rejste afsted. Det har selvfølgelig hjulpet på hendes tilgang til at være lærer i et fremmed land, men alligevel var det ikke lærererfaringen, som hun trak mest på:

”For at rejse til et land som Sydsudan med så stor fattigdom, og når man møder folk, som ønsker penge af en og måske kan virke truende, så tror jeg at det vigtigste er, at man har erfaring med Gud. Med det mener jeg, at man har været kristen i nogle år og hviler i, at Gud er med en, uanset hvad der sker, siger Charlotte Jørgensen.

Hver dag kørte de i skolebus sammen med eleverne til Juba Christian Academy, og her oplevede de ofte, at bussen blev stoppet, og politiet krævede bestikkelse for, at de måtte køre videre. Deres sydsudanesiske chauffør tog sig af at forhandle med politiet, mens Charlotte skulle sørge for, at børnene forblev rolige.

Hun tror ikke, at erfaringen som lærer gjorde den store forskel i sådanne situationer:

”Uanset om man er nyuddannet lærer eller mere erfaren, så bliver man sendt ud af Gud. Og så kan man bidrage med meget.”

Et meget lille fællesskab på godt og ondt

Når man er udsendt af MAF til Sydsudan bor man på en såkaldt ”compound”. Det vil sige, at man bor i et hus på et indhegnet område, hvor også andre udsendte familier bor. Det skaber et meget lille fællesskab, hvor man også bor tæt på de elever og forældre, som man havde en professionel relation til.

Der er ikke meget udendørsareal ved Juba Christian Academy, og det krævede derfor kreativitet at undervise i idræt. En del af idrætsundervisningen foregik også i swimmingpoolen med at lære børnene at svømme.

”Vi var jo hele tiden sammen på compounden. Det kunne være udfordrende, hvis man havde en uoverensstemmelse eller sag med nogle forældre omkring en elev. Men jeg synes, at vi var gode til at tale sammen og også tilgive hinanden og komme videre,” siger Charlotte Jørgensen og fortæller, at børnene måske havde lidt sværere ved at respektere, at læreren altså havde fri, når de var hjemme på compounden.

”De kunne godt finde på at banke på og spørge om mrs. Jørgensen ikke kom ud og var med til at lege eller ville have hjælp, hvis de var blevet uvenner over noget. Men jeg blev nødt til at holde fast i, at jeg havde fri, når jeg var hjemme. Det blev for omfattende for mig, hvis jeg også skulle være legetante i min fritid.”

Ofte brugte hun eftermiddagen på at se en TV-serie for at stresse af efter en lang skoledag. Faktisk ganske som nu, hvor hun er tilbage i sit tidligere job som bl.a. dansklærer i 4.-6. klasse på Andreasskolen i Holbæk.

Hverdagen i Sydsudan virker langt væk i det daglige. Men Charlotte sidder tilbage med en taknemlighed, som har ændret hendes syn på livet i Danmark.

”I de lokale skoler i Juba, som vi en gang imellem besøgte, måtte tre børn deles om én blyant og én bog. De sad klinet sammen på smalle bænke, og det var ren udenadslære. Jeg bruger min tid i Sydsudan i dag til at gøre mine elever opmærksomme på, hvor gode muligheder vi har for uddannelse i Danmark, siger Charlotte Jørgensen.

Synes du artiklen var god?
Del historien med dine venner

Klimaforandringer træder tydeligt frem fra et MAF-fly

Mouzinho fik en ny chance med ambulanceflyvning

– Et lyn slog ned i flyet, men piloten fløj os sikkert frem

Payback-time: Koldingensere vil give noget tilbage til MAF

Vi ringer lige nu til MAF’s givere

MAF’s generalsekretær ønsker en endnu mere retfærdig fordeling mellem Syd og Nord

Familien Engedal er klar til at rejse til Papua Ny Guinea i oktober

Fly fra Uganda satte skub i nødhjælpsindsats

CO-PILOT rejse gav næring til missionsdrømme

Minala vil oplyse sin landsby om kvinders rettigheder

Dansk familie vil gøre en forskel i Papua Ny Guinea

Vagtmand passer godt på MAF’s fly og landingsbane

Landsby knokler i 39 år for at MAF kan lande

Antallet af flygtninge eksploderer – MAF vurderer situationen som en humanitær katastrofe

Unge tager til Papua Ny Guinea for at opleve at være i mission

Over 850.000 kr. fra Y’s Men til gavn for hospitaler og læger

Fra nedvurderet kvinde til værdsat flychef

MAF er med til at uddanne fremtidens lærere i PNG

Flygtninge strømmer tilbage til Sydsudan

Flygtning klargør fly til andre flygtninge

Stewart er lettet fra racerbanen

Den flyvende sognepræst

MAF blev taget godt imod på Færøerne

Tv-journalist: MAF skaber mirakler i verden

MAF’s ambulancefly reddede Leonards liv

Kirkelige ngo’er: ’Vi er sat i verden for at tjene’

Velgørenhed for 300.000 kroner

Årsmøde: Hjælpen er altid vores hovedfokus

Hannah overlevede malaria, men kæmper stadig

Læge: Sammen kan vi redde børn fra malaria

Påskens budskab giver håb for fremtiden

Kristina vil forankre MAF i lokale kulturer

Energisk masai skaber muligheder for sit folk

Generalsekretær i Sydsudan: ’Her er alt for mange børn med udspilede maver’

Velkommen til årsmøde

Æselmission bringer liv og helse til isolerede masaier

Kvinder står alene med at forsørge deres børn i flygtningelejr

Hurtig flytransport reddede kvindes liv

Støtte fra Færøerne forhindrer spredning af smitsomme sygdomme i Sydsudan

Rebecca og Tajs får indblik i nyt sprog og kultur

Uden MAF ville 12-årige Manuela være død

MAF i front med at standse polio i Tanzania

MAF er med til at udrydde frygtet tropelidelse

Jule- og nytårshilsen fra Papua Ny Guinea

Sydsudan: Hurtig handling kan afbøde sultkatastrofe

MAF bremser sultkatastrofe i Sydsudan

De flyvende tandlæger i Liberia

MAF gør noget ved klimabelastningen

Voldtægtsramt pige blev fløjet på hospitalet af MAF

MAF’s luftbro giver voldtægtsramte kvinder nyt liv

Klar, parat, s…. Rebecca og Tajs står klar på startbanen

Papua Ny Guinea – et land med store behov

Vaccinationer stopper udbrud af mæslinger

Unge var ude at flyve med MAF-pilot

MAF reagerer på voldsomt jordskælv i Papua Ny Guinea

MAF redder menneskeliv på Madagaskar

Rebecca og Tajs vil give håb til mennesker i nød

MAF medvirker til forsoning i det krigshærgede Sydsudan

MAF flyver byggematerialer til ny skole

Unge blev imponeret af masaiernes tro

Spændende som en thriller – nu som lydbog

MAF er med til at redde liv i Bangladesh

 • Alle
 • Forsoning
 • Historier
 • Mission
 • Nødhjælp
 • Nyt fra Danmark
 • Nyt fra MAF internationalt
 • Sundhed
 • Uddannelse
 • Udvikling
 • Ukategoriseret
Alle
 • Alle
 • Forsoning
 • Historier
 • Mission
 • Nødhjælp
 • Nyt fra Danmark
 • Nyt fra MAF internationalt
 • Sundhed
 • Uddannelse
 • Udvikling
 • Ukategoriseret
Klimaforandringer træder tydeligt frem fra et MAF-fly
Fra luften kan man virkelig se, hvordan oversvømmelser presser Sydsudans befolkning i nord. Weekendavisens journalist ...
Læs artiklen
Mouzinho fik en ny chance med ambulanceflyvning
Mouzinho på et år led af en lungesygdom, som krævede hurtig behandling med ilt. Men ...
Læs artiklen
– Et lyn slog ned i flyet, men piloten fløj os sikkert frem
Pludselig blev flykabinen lyst op, og piloten måtte krænge MAF-flyet ud af et voldsomt tordenvejr, ...
Læs artiklen
Payback-time: Koldingensere vil give noget tilbage til MAF
Inga og Christian Mogensen fra Kolding står bag MAF’s udsendte Heidi og Steffen Engedal i ...
Læs artiklen
Vi ringer lige nu til MAF’s givere
I oktober måned ringer vi ud til MAF’s givere for at sige tak for deres ...
Læs artiklen
MAF’s generalsekretær ønsker en endnu mere retfærdig fordeling mellem Syd og Nord
Generalsekretær i MAF Danmark Peter Hedelund fylder 50 år den 25. september. “Vi vil som ...
Læs artiklen
Familien Engedal er klar til at rejse til Papua Ny Guinea i oktober
Midt i oktober tager Heidi og Steffen Engedal afsted mod Papua Ny Guinea sammen med ...
Læs artiklen
Fly fra Uganda satte skub i nødhjælpsindsats
MAF’s første intensive nødhjælpsindsats for flygtninge i Renk i Sydsudan er ovre, men situationen for ...
Læs artiklen
CO-PILOT rejse gav næring til missionsdrømme
Nathali Bak var med på CO-PILOT’s tur til Papua Ny Guinea i sommer. Det gav ...
Læs artiklen
Minala vil oplyse sin landsby om kvinders rettigheder
Minala Achaly flygtede fra borgerkrigen i Sydsudan for otte år siden. Hun uddanner sig til ...
Læs artiklen
Dansk familie vil gøre en forskel i Papua Ny Guinea
Heidi og Steffen Engedal fra Kolding rejser til Papua Ny Guinea, hvor Steffen skal være ...
Læs artiklen
Vagtmand passer godt på MAF’s fly og landingsbane
Moring holder vagt og vedligeholder landingsbanen ved et hospital i Tanzania, fordi han selv blev ...
Læs artiklen
Landsby knokler i 39 år for at MAF kan lande
Indbyggerne i en afsidesliggende landsby i Papua Ny Guinea har siden 1984 selv ”skåret” en ...
Læs artiklen
Antallet af flygtninge eksploderer – MAF vurderer situationen som en humanitær katastrofe
Flere tusinde flygtninge fra Sudan ankommer hver dag til de primitive og overfyldte lejre i ...
Læs artiklen
Unge tager til Papua Ny Guinea for at opleve at være i mission
11 unge tager sammen med MAF CO-PILOT til Papua Ny Guinea for at få en ...
Læs artiklen
Over 850.000 kr. fra Y’s Men til gavn for hospitaler og læger
Y’s Men Danmark kunne på deres regionskonference i juni overrække 862.766 kroner, som bevægelsen har ...
Læs artiklen
Fra nedvurderet kvinde til værdsat flychef
Faith Susan er landechef for MAF Kenya. Her fortæller hun om den svære start i ...
Læs artiklen
MAF er med til at uddanne fremtidens lærere i PNG
Bæredygtighed: MAF-flyvninger gør det muligt at drive et lærerseminarium i den afsidesliggende Sandaun-provins i Papua ...
Læs artiklen
Flygtninge strømmer tilbage til Sydsudan
I denne uge begyndte MAF i Sydsudan at bringe medicin til de tusindvis af flygtninge, ...
Læs artiklen
Flygtning klargør fly til andre flygtninge
Som barn drømte Kennedy om at blive missionærpilot. I dag er han flyingeniør hos MAF ...
Læs artiklen
Uddannelse til flyingeniør giver afrikanske unge en fremtid
Det summer af liv i MAF Ugandas hangar, hvor unge fra Uganda og Sydsudan lærer ...
Læs artiklen
Stewart er lettet fra racerbanen
Stewart Ayling har udskiftet Formel 1 med fly fra MAF. Som programchef i MAF Tanzania ...
Læs artiklen
Den flyvende sognepræst
Jarkko Korhonen er til daglig sognepræst udenfor Helsinki. Men to gange om året rejser han ...
Læs artiklen
MAF blev taget godt imod på Færøerne
Unge fra MAF CO-PILOT fortæller om fem dage med gæstfrihed og giversind. MAF-filmen ”Ends of ...
Læs artiklen
Tv-journalist: MAF skaber mirakler i verden
Paula Larrain er begejstret for MAF’s indsats i verden. Piloterne er mirakelmagere, sagde hun ved ...
Læs artiklen
MAF’s ambulancefly reddede Leonards liv
Leonard Bura fra Tanzania fik pludselig hjerteslag, men blev hurtigt fløjet på hospitalet af MAF. ...
Læs artiklen
Kirkelige ngo’er: ’Vi er sat i verden for at tjene’
Det er ikke nok at bede, prædike og gå i kirke om søndagen. Trosbaserede organisationer ...
Læs artiklen
Velgørenhed for 300.000 kroner
Paula Larrain førte an, da Anders Kirk Johansen fra A. Kirk A/S inviterede til velgørenhedsevent ...
Læs artiklen
Årsmøde: Hjælpen er altid vores hovedfokus
MAF Danmarks årsmøde fejrede fælles indsats for at samle ind, sende ud og skaffe øget ...
Læs artiklen
Hannah overlevede malaria, men kæmper stadig
Hannah Mumford blev ramt af hjernemalaria, mens hun arbejdede hos MAF i Liberia. Fire år ...
Læs artiklen
Malaria blev til koldbrand: ’Vi troede, hun skulle dø!’
Da lille Scovia fra Uganda fik malaria, gik der koldbrand i benene, så de måtte ...
Læs artiklen
Er du klar til at udrydde malaria? Det er MAF!
Verdenssundhedsorganisationen WHO spørger på Verdens Malaria Dag den 25. april: Er I klar til at ...
Læs artiklen
Læge: Sammen kan vi redde børn fra malaria
Siamesiske tvillinger i DR Congo overlevede kompliceret operation. Men så fik de malaria… Den ene ...
Læs artiklen
Påskens budskab giver håb for fremtiden
Guds kærlighed slår aldrig fejl. Det står der over indgangen til MAF´s kontorer i Sydsudan, ...
Læs artiklen
Kristina vil forankre MAF i lokale kulturer
Kristina Bay fra Kolding står for at gøre MAF’s virksomhedskultur endnu mere åben, inkluderende og ...
Læs artiklen
Energisk masai skaber muligheder for sit folk
Pelua og hans mor blev solgt af faren og brugt som billig arbejdskraft. Derfor kom ...
Læs artiklen
Et venligt telefonopkald
I disse dage ringer vi ud til vore givere for at sige tak og få ...
Læs artiklen
Generalsekretær i Sydsudan: ’Her er alt for mange børn med udspilede maver’
BLOG: Sydsudan har tørke, hungersnød og mangel på infrastruktur, som gør livet svært for landets ...
Læs artiklen
På lægesafari til isoleret stamme i Tanzania
MAF flyver tre sygeplejersker og en jordemoder ud til landsbyen Endemyanish. Gravide kvinder og deres ...
Læs artiklen
Velkommen til årsmøde
Lørdag den 15. april 2023 i Teglgårdskirken i Middelfart Program for dagen:• Kl. 12.30 Velkomst ...
Læs artiklen
Æselmission bringer liv og helse til isolerede masaier
MAF flyver for organisationen Red Tribe, der skaffer drikkevand, levebrød, sundhed og skolegang til gavn ...
Læs artiklen
Kvinder står alene med at forsørge deres børn i flygtningelejr
FN skærer i madrationer i lejr for sydsudanesiske flygtninge i Norduganda. En sultkatastrofe lurer, siger ...
Læs artiklen
Hurtig flytransport reddede kvindes liv
Fanfina fra Tchad fik et hjerteanfald, men blev reddet på målstregen takket være MAF’s ambulanceflyvning. ...
Læs artiklen
‘Hvis det er en pige, så dræb hende!’
Rosa Kepo blev født i junglen, som hendes mor var blevet forvist til og havde ...
Læs artiklen
Støtte fra Færøerne forhindrer spredning af smitsomme sygdomme i Sydsudan
Det færøske landsstyre har over to år doneret 1 million kroner til MAF’s sundhedsflyvninger i ...
Læs artiklen
Rebecca og Tajs får indblik i nyt sprog og kultur
Rebecca og Tajs kan så småt begynde at tale tok pisin med de lokale og ...
Læs artiklen
Uden MAF ville 12-årige Manuela være død
Manuela fra et afsidesliggende distrikt i Østtimor fik en skramme på foden, der blev betændt ...
Læs artiklen
MAF i front med at standse polio i Tanzania
MAF flyver sundhedspersonale ud til afsidesliggende områder af masailand, så de kan vaccinere tusindvis af ...
Læs artiklen
MAF er med til at udrydde frygtet tropelidelse
Guinea-ormen er endnu ikke udryddet i Sydsudan. Men det gør tidligere præsident Jimmy Carters sundhedscenter ...
Læs artiklen
Guds kærlighed står fast. Også i 2023
”Men under alt dette mere end sejrer vi ved ham, som elskede os.” Sådan konkluderer ...
Læs artiklen
Jule- og nytårshilsen fra Papua Ny Guinea
Rebecca og Tajs Jespersen er vel ankommet til Papua Ny Guinea, hvor de oplever MAFs ...
Læs artiklen
Sydsudan: Hurtig handling kan afbøde sultkatastrofe
Sydsudan står i en akut fødevarekrise. Der skal handles hurtigt og på flere fronter samtidig, hvis ikke ...
Læs artiklen
MAF rykkede ud til en ulykke, der nær havde kostet en mand livet
Da Nepao’s hus væltede ned over ham, troede han, at han skulle dø. Han brækkede ...
Læs artiklen
MAF bremser sultkatastrofe i Sydsudan
Konflikter, klima og en inflation på op til 200 procent truer med at kaste over ...
Læs artiklen
De flyvende tandlæger i Liberia
MAF flyver et team af tandlæger ud til fattige befolkninger, der ellers ikke kan komme ...
Læs artiklen
MAF forhindrer vold mod kvinder i Papua Ny Guinea
Et nyt projekt skal motivere mænd i landets isolerede områder til at respektere kvinder og ...
Læs artiklen
MAF redder småbørn fra sultedøden
MAF flyver eksperter ud i Sydsudans landsbyer for at finde frem til under- og fejlernærede ...
Læs artiklen
MAF gør noget ved klimabelastningen
Selv om MAF’s 123 fly kun udleder samme mængde CO2 som to dages almindelig lufthavnsaktivitet, ...
Læs artiklen
Uden mad, ingen fred i Sydsudan
Mange års krig og konflikt medvirker til dagens fødevarekrise i Sydsudan. Men krisen vender også ...
Læs artiklen
Nye dyrkningsmetoder sikrer fødevarer i Sydsudan
En af MAF’s partnerorganisationer lærer befolkningen i Sydsudan at dyrke varieret. Namoun Criek leder en ...
Læs artiklen
Voldtægtsramt pige blev fløjet på hospitalet af MAF
MAF gør det muligt for børn, der er blevet voldtaget i krig, at få en ...
Læs artiklen
MAF’s luftbro giver voldtægtsramte kvinder nyt liv
MAF flyver kvinder, der skadet efter voldtægt i DR Congo, til hospital for operation og ...
Læs artiklen
Klar, parat, s…. Rebecca og Tajs står klar på startbanen
Rebecca og Tajs Jespersen kan næsten ikke vente, til de skal rejse til Papua Ny ...
Læs artiklen
Papua Ny Guinea – et land med store behov
Der er hårdt brug for hjælp med sundhed og uddannelse til den spredte befolkning i ...
Læs artiklen
Vaccinationer stopper udbrud af mæslinger
Tusindvis af børn i Pibor-regionen er nu vaccineret mod den smitsomme sygdom. Børnedødeligheden er dermed ...
Læs artiklen
Unge var ude at flyve med MAF-pilot
Fire unge vandt en konkurrence i MAF CO-PILOT om en flyvetur med Kenneth Pedersen, der ...
Læs artiklen
Regering beder MAF holde forsoningsseminar
Direktøren for Sydsudans kontor for religiøse anliggender bad MAF om hjælp til at dæmpe gemytterne ...
Læs artiklen
’Hvordan kan jeg tilgive dem, der har dræbt mit barn?’
MAF’s freds- og forsoningsteam fremmer forsoning mellem krigsramte familier i Sydsudan. Efter tre dages seminar ...
Læs artiklen
MAF medvirker til forsoning i det krigshærgede Sydsudan
Mission Aviation Fellowship er ikke blot et flyselskab. MAF’s medarbejdere yder også hjælp på jorden. ...
Læs artiklen
MAF reagerer på voldsomt jordskælv i Papua Ny Guinea
Mission Aviation Fellowhip skaber overblik over katastrofens omfang og flyver patienter på hospitalet. Søndag den ...
Læs artiklen
Rebecca og Tajs vil give håb til mennesker i nød
Ungt par er på vej til Papua Ny Guinea for at undervise børn og fortælle ...
Læs artiklen
MAF’s luftbro forener isolerede mennesker
En bjergkæde med tæt jungle isolerer Papua Ny Guineas forskellige folkegrupper. Men MAF’s fly skaber ...
Læs artiklen
MAF redder menneskeliv på Madagaskar
Lægesafari nåede i august helt ud til landsbyen Ankavandra med to lægeteams, der i løbet ...
Læs artiklen
Rebecca og Tajs vil give håb til mennesker i nød
Ungt par er på vej til Papua Ny Guinea for at undervise børn og fortælle ...
Læs artiklen
MAF medvirker til forsoning i det krigshærgede Sydsudan
Mission Aviation Fellowship er ikke blot et flyselskab. MAF’s medarbejdere yder også hjælp på jorden. ...
Læs artiklen
MAF flyver byggematerialer til ny skole
Flyet blev mødt med sang fra børn i en tætpakket skolebygning. Nu kom de med ...
Læs artiklen
Unge blev imponeret af masaiernes tro
Danske unge fløj med MAF i Kenya for at hjælpe til ved et skolebyggeri blandt ...
Læs artiklen
Spændende som en thriller – nu som lydbog
”Håbet har vinger” fortæller, hvordan en krigspilot fra Anden Verdenskrig sender en byge af nødhjælpsfly ...
Læs artiklen
MAF er med til at redde liv i Bangladesh
Vandfly fra MAF bringer hjælp ud til Bangladesh’s største ø, der er plaget af cykloner ...
Læs artiklen
Ny formand for MAF Danmark
Torben Munkholm er ny formand for MAF Danmark Efter næsten 10 år i MAF Danmarks ...
Læs artiklen
MAF unge rejser til Kenya
MAF’s ungdomsorganisation MAF CO-PILOT tager til Kenya i uge 26 og 27. 12 unge er ...
Læs artiklen
Seneste artikler og historier
   
                         

Subscribe

* indicates required
                                                   
                                                   
                                                   
                         
                                                                                                                                 
           
   
MAF tager dit privatliv alvorligt.

Vi ønsker, at du skal føle dig sikker, når du bruger vores hjemmeside. Vi bruger cookies for at give den bedst mulige brugeroplevelse og får at hente statistik, så du kan få en endnu bedre oplevelse på vores side. Tryk “Jeg forstår” for at acceptere vores brug for cookies eller tryk her for at læse mere om vores privatlivspolitik. 

Mission Aviation Fellowship – MAF Norge
Postadresse: Mission Aviation Fellowship, Postboks 90, 0101 Oslo
Besøksadresse: Dronningens gate 25, 0154 Oslo

Gavekonto: 7058.63.60610 Organisasjonsnummer: 980421899

MAF Norge er godkjent av Innsamlingskontrollen