Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Ny forretningsfører til MAF Danmark

Ny forretningsfører til MAF Danmark

Vi søger en forretningsfører, som også har solid erfaring med fundraising blandt private donorer.

Har du arbejdet med private donor fundraising og skabt betydelige resultater? Har du gode erfaringer med relationen til private givere?

Vil du være med til at få MAF´s fundraising indsats videreudviklet og derigennem sikre MAF midler til at hjælpe mennesker i nød i verdens brændpunkter? Og har du hjerte for mission og nødhjælp? Så er du den vi leder efter!

Vi har konkret brug for en person der kan tage den opgave på sig at pleje og følge op på MAF’s eksisterende og nye giverrelationer, og samtidig fungere som forretningsfører. Tiltrædelse er den 1. januar 2021.

Din profil

Du er en udadvendt, positiv og energisk people-person der helt naturligt skaber netværk med andre, og du har et indgående kendskab til fundraising med veldokumenterede resultater og erfaringer indenfor fundraising blandt private donorer.

Du er ambitiøs, grundig og arbejder fokuseret for at nå de mål, der fastlægges i samarbejde med MAF Danmarks ledelse. Du er velformuleret i skrift og tale på både dansk og engelsk, og god til at arbejde selvstændigt. Du formår samtidig at navigere i fællesskabet på et kontor med ildsjæle, hvor vi arbejder tæt sammen om de forskellige opgaver på kryds og tværs, og hvor du også vil skulle samarbejde med det øvrige landskontor for at lykkes med dine opgaver.

Du skal kunne se dig selv i de værdier, som MAF Danmark står for og som er beskrevet på vores hjemmeside: www.maf.dk. Det er en fordel hvis du har arbejdet med CRM-systemet Collect på superbrugerniveau, og har kendskab til Office 365, og herunder Teams og Sharepoint på administratorniveau.

Dine opgaver

I samarbejde med MAF Danmarks ledelse at skabe et bredere fundament for fundraising igennem etablering og videreudvikling af eksisterende og nye giverrelationer, bl.a. ved brug af digital markedsføring og CRM-systemet Collect.

Du vil skulle udarbejde og justere fundraising-planer, videreudvikle ”donorrejsen”, Database-vedligeholde og lave data-udtræk til blad og kampagner og følge op på resultater, arrangementsadministrere, udforme og udsende takke-skrivelser.

Samtidig skal du kunne påtage dig bogføring, lønkørsler, offentlige ansøgninger, indrapportering af statistik diverse steder, håndtering af Betalingsservice-aftaler, GDPR-overvågning, og samarbejde med frivillig kasserer.

Hvorfor MAF?

MAF Danmarks vision er at isolerede mennesker i verdens afkroge skal opleve livsforvandling ved brug af fly og teknologi. Med MAF’s små fly forøges kirkernes og de humanitære organisationers rækkevide, således at så mange som muligt kan få humanitær hjælp og deres behov blive mødt.

Vi er en non-profit organisation og en del af MAF’s internationale organisation som i samarbejde med 2.000 internationale og lokale organisationer arbejder i 28 af verdens lande med 138 fly. Vi har til opgave at gøre MAF’s arbejde kendt i Danmark, at indsamle økonomiske midler og at finde frem til personer, der har kald, evner og uddannelse til at løse de mange opgaver i MAF.

Om landskontoret

I MAF Danmark er der p.t. 4 ansatte. Vi sidder på landskontoret i Århus og har en gruppe frivillige og en aktiv bestyrelse. Vi bidrager alle til trivslen på kontoret, og vi har det sjovt sammen, mens vi samtidig arbejder målrettet på at udføre MAF Danmarks formål. MAF Danmark har en sund økonomi med mange gode og trofaste støtter. Bestyrelsen og ledelsen har vedtaget en ambitiøs strategi for år 2020-2024, hvor der i budgettet er afsat betydelige ressourcer til at løfte MAF til et helt nyt niveau.

Du tilbydes

  • Et spændende, fleksibelt og meget afvekslende job med mening i en global organisation.
  • Mulighed for at påvirke MAF Danmarks udvikling.
  • Gode, erfarne og passionerede kollegaer.
  • Ansættelse på fuld tid eller deltid, afhængig af ansøgeren.
  • Løn og ansættelsesbetingelser iht. kvalifikationer.

Ansøgning

UnikRecruitment hjælper MAF Danmark med denne rekrutteringsopgave. For yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte Michael Kjærgaard, partner hos UnikRecruitment på 2222 4000 eller mk@unikrecruitment.dk. Du er også velkommen til at kontakte MAF Danmarks generalsekretær, Peter Hedelund, på 5192 5223.

Vi opfordrer interesserede til at søge hurtigst muligt, idet vi gennemgår ansøgninger løbende.

Søg stillingen via UnikRecruitment her