Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Generalsekretær til MAF Danmark

Generalsekretær til MAF Danmark

MAF Danmark søger en generalsekretær med passion for missions- og nødhjælpsarbejde.

Som generalsekretær for MAF Danmark

bliver du den daglige leder af landskontorets to medarbejdere og forestår kontakten til de udsendte familier. Dit ansvar bliver at sikre implementeringerne af de, i samarbejde med bestyrelsen, udarbejdede strategier. Planlægning af arrangementer, ledelse og udøvelse af informationsmøder. Markedsføring og kommunikation. Medlems- og donorpleje i en forventet vækststrategi. Du bliver det naturlige ansigt udadtil for MAF Danmark, deltager i bestyrelsesmøder, møder i MAF International og MAF Norden, møder med samarbejdspartnere som DMR/DMR-U, ISOBRO og andre relevante netværk.

Vi har brug for en generalsekretær som

– Har et stort hjerte for kirken, missions- og nødhjælpsarbejde
– Har gode lederegenskaber, der kan motivere både ansatte og frivillige
– Har erfaring med kirkelige og/eller humanitære organisationer
– Har gode og inspirerende kommunikationsevner, samt god til engelsk i skrift og tale
– Kan skabe og vedligeholde værdiskabende netværk
– Er samarbejdende, udadvendt og samtidig selvstændig

Ansættelse

på trygge vilkår, forhandles individuelt, og vil bl.a. bero på relevant erfaring og uddannelse. Du må påregne rejseaktivitet.

Ansøgning

For at finde den rette kandidat har MAF Danmark allieret sig med partner Michael Kjærgaard fra rekrutteringsfirmaet UnikRecruitment, som arbejder pro bono i processen. For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Michael Kjærgaard, UnikRecruitment på 2222 4000 eller mk@unikrecruitment.dk. Du er også velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Martin Gräs Lind på tlf. 8613 9292.

Ansøgningsfrist er hurtigst muligt.

Søg stillingen via UnikRecruitment her

Om Mission Aviation Fellowship og MAF Danmark

Organisationen MAF Danmark er den danske del af Mission Aviation Fellowship. Vores primære opgaver er at rejse økonomisk støtte til MAF’s arbejde og rekruttere danske medarbejdere til at sende ud til opgaver for MAF i udlandet. Det gør vi gennem kampagner, informationsmaterialer, foredrag og events. Udover generalsekretæren består organisationen af en administrativ medarbejder, en kommunikationsmedarbejder, en pilotfamilie på Madagaskar, en aktiv bestyrelse samt en række frivillige.

Mission Aviation Fellowship, en international kristen organisation, som tilbyder flytransport, logistik- og IT-løsninger til partnere i 27 forskellige lande i Asien, Afrika og Sydamerika. Vores formål er at hjælpe med at nå ud til mennesker, som bor i isolerede egne med fysisk hjælp og det kristne budskab. Vores partnere er både kristne og humanitære organisationer, og på verdensplan arbejder vi for over 2.000 lokale og internationale hjælpeorganisationer.