Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Johanna og Lars vil gøre MAF kendt blandt unge danskere

Johanna og Lars vil gøre MAF kendt blandt unge danskere

Johanna Lund Larsen og Lars Stoltenberg Grove blev på generalforsamlingen den 23. marts valgt ind i MAF Danmarks bestyrelse.

De nye bestyrelsesmedlemmer er begge i 20’erne og vil arbejde for, at MAF skal blive endnu mere kendt blandt deres jævnaldrende.

– Jeg synes, at det er ærgerligt, ikke flere unge kender MAF, fordi MAF gør virkelig et stort arbejde ude i verden, siger Lars Stoltenberg Grove.

De ønsker begge at komme rundt i Danmark og fortælle om MAF’s vision og arbejde.

– Jeg håber, at jeg får mulighed for at komme rundt og fortælle om MAF steder, hvor mennesker på min egen alder samles. I første omgang glæder jeg mig til at lære organisationen bedre at kende, siger 21-årige Johanna Lund Larsen.

Hun kender til MAF’s flyvninger fra sin opvækst i Tanzania, hvor hendes forældre var udsendte missionærer for Luthersk Mission. Johanna Lund Larsen har også selv været volontør i Tanzania og interesserer sig meget for missionsarbejde i udlandet.

Interessant at MAF hjælper på mange måder

– MAF’s missionsarbejde er særligt interessant, fordi det spænder så bredt. Både sundhedsarbejde og alle flyvninger, som når ud med evangeliet på forskellige måder, fortæller Johanna, som til daglig læser til fysioterapeut i København.

Lars Stoltenberg Grove har allerede været frivillig i MAF Danmark i en årrække, blandt andet på spejderlejre hvor MAF’s flysimulator har været på turné. Han er uddannet pilot i Norge, bor i dag i København og arbejder for flyselskabet Jet Time.

– Mit hjerte er jo tabt til flyvemaskiner, og MAF blander både min dybeste interesse, mission og muligheden for at nå ud med hjælp til andre mennesker, siger 26-årige Lars Stoltenberg Grove.

På generalforsamlingen blev Lars Fuglsang genvalgt til bestyrelsen, så MAF Danmarks bestyrelse består nu af Martin Gräs Lind (formand), Lars Fuglsang (næstformand), Søren Filbert, Svend Engrob, Johanna Lund Larsen og Lars Stoltenberg Grove.