Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Coronavacciner risikerer at gå tabt på vej til verdens fattige

Coronavacciner risikerer at gå tabt på vej til verdens fattige

Pandemien stopper ikke, før alle har adgang til vaccinen. Men i verdens fattigste lande bliver vacciner smidt ud, fordi de ikke kan komme frem.

Pilot Grant Strugnell afleverer coronavacciner til en sundhedsklinik i det sydafrikanske land Lesotho. Kun med fly kunne vaccinerne komme frem til de sundhedsarbejdere, som sætter deres liv på spil i kampen mod pandemien.

Endelig begynder der at være coronavacciner nok, så verdens fattigste lande kan komme i gang med at vaccinere deres befolkning.

Men millioner af mennesker vil aldrig modtage deres stik. Coronavaccinernes virker kun, hvis de er på køl helt fra produktionen til stikket gives. Det er en kæmpe logistisk udfordring, som flere lande allerede er ved at opgive.

Du kan bremse pandemien ved at få fly i luften

MAF er verdens største humanitære flyselskab. Vi er specialiserede i at fragte vacciner ved korrekte temperaturer over lange afstande. Vi kommer ud til de mennesker, andre opgiver at komme ud til.

En flyvning på blot 40 minutter med coronavacciner i lastrummet kan give flere tusinde mennesker adgang til vaccinen.

Din gave i dag er med til at sikre, at flere mennesker får deres stik. Hvert stik tæller i kampen mod den globale pandemi.

 

STØT NU HERUNDER

Behovet for flyvning med coronavacciner er afhængig af, hvor mange vacciner det enkelte land modtager gennem vaccinesamarbejdet COVAX. Hvis indsamlingen overstiger behovet, går din gave til forebyggende sundhedsarbejde.