Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Lys og glæde...

Dr. Steve arbejder bestandigt for at hjælpe de mennesker, som har behov for en grå stær operation. Det betyder, at folk ikke behøver at gå i blinde hele livet.
Men det har sin pris...

Dr. Steve er ikke kun en dygtig øjenlæge, men også en engageret kristen. Det betyder at han let kan knytte forbindelse mellem det “at miste sit syn” med evangeliet om ”at Jesus er verdens lys”.
Selvom han har nået en alder af 77, har han ikke planer om at stoppe. Hver måned tager han sammen med en assistent på en 2-ugers øjensafari, der er planlagt i otte af de atten angolanske provinser. I gennemsnit behandles ca. 600 patienter i løbet af sådan en safari, og der udføres ca. 100 operationer. Dr. Steve underviser også befolkningen med forebyggelse af øjensygdomme og uddanner hospitalspersonale i lokalområderne.

Angola-Steve-flyMed donationer fra MAF kunne lægen og hans assistent i 2015 udføre seks ”Boa Vista” øjensafarier og tilbyde gratis øjenoperationer. Herved undgår de den lange og ekstremt trættende bilkørsel på de dårlige angolanske veje.

MAF gør forskellen

Den omstændighed, at Dr. Steve kan flyve med MAF, gør en kolossal forskel. Den forkortede rejsetid førte til behandling af ikke mindre end 3.215 patienter og 253 operationer for grå stær!
Disse mennesker får ikke blot deres syn igen, men de får desuden mulighed for at få et arbejde.
Børnene nyder også godt af øjenlægens besøg. En simpel øjenundersøgelse fører ofte til, at de får briller. Før var de afskåret fra undervisning, men nu kan de læse.

Støt nu

MAF kan fint kombinere Dr. Steves øjensafarier med flyvninger for andre missionsorganisationer og lokale kirker. Med donationer fra MAF Holland kan han i år flyve 125 timer gratis, hjælpe 6.000 mennesker og udføre tusinde operationer.
Og ikke mindst: Ved at gøre brug af MAF bliver han skånet for ca. 18.000 km. i bil og kan spare kostbar tid.