Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
MAF Danmark skal have ny leder

MAF Danmark skal have ny leder

Øjvind Thomasen stopper som landssekretær for at blive professionel pilot.

Efter 11 år som landssekretær træder Øjvind Thomasen tilbage som leder, da han 1. marts blev ansat som pilot i flyselskabet North Flying.
Dog vil Øjvind fortsætte hos MAF Danmark i en deltidsstilling som administrationsmedarbejder.

– Jeg ser det som en stor kvalitet og velsignelse for MAF Danmark, at Øjvinds opsigelse som landssekretær ikke er et farvel. At Øjvind fortsætter i organisationen betyder, at vi stadig vil have stor glæde af Øjvinds store viden og ekspertise inden for fundraising og administration, siger Martin Gräs Lind, nyvalgt formand for MAF Danmarks bestyrelse.

MAF Danmarks første ansatte

Øjvind Thomasen var i sin tid MAF Danmarks første ansatte, og før sin ansættelse havde han siddet i MAF Danmarks bestyrelse i otte år.

– For mig er det en drøm, som går i opfyldelse, at få lov til at være professionel pilot igen. Jeg er glad for, at det samtidig er en mulighed at fortsætte med at arbejde for MAF’s vision om at nå ud til isolerede mennesker sammen med bestyrelse, ansatte og frivillige, siger Øjvind Thomasen.

Bestyrelsen er nu i gang med at søge efter en generalsekretær til MAF Danmark og regner med at kunne ansætte en ny leder til august. .