Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Ny formand ønsker droneflyvning i MAF

Ny formand ønsker droneflyvning i MAF

MAF Danmarks nye formand, Martin Gräs Lind, vil holde fast i MAF’s kristne profil og se frem mod nye teknologier.

På det konstituerende bestyrelsesmøde den 23. marts blev Martin Gräs Lind valgt som formand for MAF Danmark. Martin Gräs Lind er 49 år og driver sin egen advokatpraksis Lexius i Solbjerg ved Aarhus. Han er desuden ekstern lektor ved Aarhus Universitet.

Som formand vil Martin Gräs Lind have fokus på at holde fast i MAF’s oprindelse som kristen organisation.

– For mig er det vigtigt, at vi i MAF Danmark fortsat har en tydelig kristen profil. MAF er eksperter i at støtte vores partneres arbejde med flytransport, IT og logistik – alt sammen ud fra et ønske om at bringe liv, lys og håb videre, siger Martin Gräs Lind.

Fremtiden er bæredygtig og effektiv

Udførelsen af MAF’s vision kan nemt komme til at se anderledes ud i fremtiden. Martin Gräs Lind nævner droneteknologi som et oplagt næste skrift i udviklingen af MAF’s arbejde.

– Danmark er faktisk et af de førende lande indenfor droneteknologi, og mulighederne for at transportere med droner bliver bedre og bedre. Den teknologi ønsker jeg, at vi ude i verden tager op, så vi kan flyve både mere effektivt og bæredygtigt for vores partnere, siger han.

Martin Gräs Lind har et stort kendskab til flybranchen – både gennem sit virke som advokat, og så er han selv privatpilot og medejer af et fly af modellen Cessna 180. Et fly som faktisk er magen til nogle af de flymodeller, som MAF bruger i Asien og Afrika.

Imponerende arbejde af tidligere formand

Martin Gräs Lind efterfølger Arne Puggaard, som i 12 år har været formand for MAF Danmark.

– Arne Puggaard har sammen med sin kone Kamma gjort et imponerende og enestående arbejde for at gøre MAF’s arbejde kendt herhjemme. Arne har som arbejdende bestyrelsesformand været dybt engageret og en kæmpe ressource i både bestyrelsesarbejdet og det daglige arbejde i organisationen, siger Martin Gräs Lind, der er gift med Dorthe og har fire drenge i alderen 11-20 år.

Arne Puggaard fortsætter som suppleant i bestyrelsen.