Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Nye ansigter hos MAF Danmark

Nye ansigter hos MAF Danmark

MAF Danmark har ansat kommunikationsmedarbejder og projektleder til landskontoret i Aabybro

Staben på MAF Danmarks landskontor vokser, da der for nyligt er begyndt to nye medarbejdere. Det drejer sig om Charlotte Pedersen (th. på billedet), der er ansat i en projektstilling, og Astrid Reuss Mikkelsen, der er ansat i en nyoprettet stilling som kommunikations- og udviklingsmedarbejder.

Charlotte Pedersen er gift med Kenneth Pedersen, der er ved at gøre sig klar til at blive udsendt som pilot for MAF. På landskontoret skal Charlotte arbejde med at forberede familiens kommende udsendelse.

”Det er et privilegium at få lov til at arbejde på MAF´s landskontor. Jeg ser frem til at samle midler ind til MAF`s arbejde verdenen over og forberede den udsendelse, vi som familie står overfor. Tusind tak til jer der allerede nu beder for os og har valgt at støtte vores kommende udsendelse,” siger 33-årige Charlotte, der er uddannet cand. mag i samfundsfag og religionsvidenskab.

Charlotte og Kenneth bor med deres tre børn i Støvring.

Nye kræfter til kommunikation

Den anden nye medarbejder, Astrid Reuss Mikkelsen, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har gennem sin uddannelse og som frivillig arbejdet med strategisk kommunikation for organisationer.

Hendes opgaver i MAF Danmark bliver blandt andet at stå for nyhedsbreve, magasinet Flight Mission, sociale medier samt arbejde med MAF Danmarks strategi målrettet unge.

”Bag ethvert ton gods og enhver passager, som MAF fragter, ligger en historie. Jeg glæder mig til at fortælle disse fantastiske historier, sådan at endnu flere danskere ser den forskel, MAF’s fly gør for mennesker rundt omkring i verdenen,” siger Astrid, der er 26 år og bor i Aalborg.

De to nye medarbejdere kommer til at gøre landssekretær Øjvind Thomasen og studentermedhjælper Jordan Callaway selskab i dagligdagen i Aabybro.