Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Nyhedsbrev fra Charlotte og Kenneth - marts 2018

Nyhedsbrev fra Charlotte og Kenneth - marts 2018

Ude godt - hjemme bedst!

Hvor er ”hjemme”, når alt kommer til alt? For vores familie er alt det, der skaber hygge og hjemlige rammer pakket i en container, og huset er i øvrigt solgt. Når sengen er væk, billederne pakket ned, lamperne fjernet og legetøjet uden for rækkevidde, står der en tom skal tilbage.
Lige om lidt vil en anden familie flytte ind. Hjælp, hvad har vi gjort?! Tænk at sælge vores drømmehus! Flytte til Madagaskar! Det er da lidt skørt – men også vildt spændende og ret fantastisk at opleve, hvordan det hele flasker sig og ser ud til at falde i hak. Vi er taknemlige!

Erfaringer med fra felten

En uge inden vi tog mod Madagaskar, var Kenneth og jeg i Ashford, syd for London. Vi var på et såkaldt orienteringskursus – og I kan være helt sikre på, at vi er kommet tilbage fyldt af informationer, og nogle ret spændende af slagsen. For eksempel; hvad gør vi, når barnepigen spørger om hjælp til nevøens skolepenge? Når vagten, der passer på porten omkring vores hus, gentagne gange falder i søvn? Eller politiet uddeler ”bøder” for trafikforseelser, der ikke har fundet sted?
Vi havde mange interessante diskussioner og overvejelser krydret med erfarne MAF medarbejderes mange spændende historier fra felten.

10 kufferter, tre autostole og fem stykker håndbagage

Lige midt i det hele fik vi besked om at arbejds- og indrejsetilladelse var blevet udstedt – så var det bare med at få pakket kufferten! Eller alle 10 kufferter rettere sagt! Gad vide hvordan vi skal komme igennem tolden i Madagaskar ved midnatstid med tre trætte børn, ti kufferter, tre autostole og fem stk. håndbagage… Mon ikke også at der findes en løsning på det?

Og så var der lige det der med at være hjemme. Jeg har tænkt meget over, hvor hjem er. I efteråret var vi hjemme ved min mor og far i Norge – også selv om mit barndomshjem for længst har fået ny ejer. Lige nu har vi hjemme i Sørup (ved Støvring i red.), men lige om lidt er hjemme i Madagaskar. Hjemme for mig er sammen med dem, vi holder allermest af. Vi har sagt farvel og på gensyn til mange af jer, der er hjem for os. Det bliver svært, men heldigvis tager jeg de fire vigtigste med mig – og sammen er vi klar til at skabe os et nyt hjem i Madagaskar.

Kærlig hilsen

Kenneth og Charlotte Vittrup Pedersen

Støt nu

Kenneth og Charlotte er netop ankommet til Madagaskar, hvor Kenneth skal være pilot for MAF. Med sig har de deres tre børn; William på syv, Zander på fem og Sophia på to år.