Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Nyt liv til tomt sygehus i Madagaskar

MAF's flyvninger og flere lægeteams skaber nyt liv i et tomt sygehus i Soalala, og lokalsamfundet får nødvendig lægehjælp.

Indbyggerne i byen Soalala i Madagaskar var begejstret for deres nye hospital, men håbet om en bedre fremtid, der fulgte med åbningen, svandt dog hurtigt. Operationsstuerne blev i praksis kun brugt i ganske kort tid og har siden stået ubenyttet hen i flere år.
Med hjælp fra MAF er hospitalet igen blevet en vigtig base, hvorfra det omgivende samfund kan få den nødvendige lægehjælp.
I samarbejde med HoverAid – en nødhjælpsorganisation som tilbyder transport i sumpområder med såkaldte “Hovercrafts” – fløj MAF en større gruppe sydkoreanske læger fra “Good News Hospital” i Mandritsara regionen til Soalala.
Den første uge behandlede de patienter med øjensygdomme, og ugen efter fløj MAF flere læger til hospitalet, så mennesker med andre sygdomme og lidelser kunne få behandling.
Dette partnerskab og den forskel MAF gør i dette område, er blevet modtaget med stor glæde af befolkningen, og myndighederne sætter stor pris på dette sundhedstilbud.

Svend Stokbæk
Forretningsfører