Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Overladt til døden

Missionærer reddede en nyfødt pige, der var viklet ind i ranker og efterladt hængende fra et træ for at dø.

Grace i det net, hun var hængt op i træet i. Missionærer førte mor og datter sammen efter at have plejet Grace i en uge.

Barnets far havde beordret barnet dræbt straks efter fødslen, fordi konens mave var vokset, mens han havde været bortrejst i nogle måneder. Han antog, at konen havde været ham utro, og hun valgte at dræbe barnet ved at hænge det op i et træ. Medarbejdere fra en af MAF’s partnerorganisationer fandt og befriede babyen, plejede hende i den første uge og gav hende navnet Emma Grace – Grace betyder nåde. Da de forklarede forældrene, at fostre vokser inde i maven, før de fødes, og at de er en gave fra Gud, accepterede den unge far barnet som sit. De unge forældre var nogle af de første fra Moi-stammen, der tog imod evangeliet.

Støt nu

Byggematerialer leveres til en ny skole i Moi landsbyen.

Ingen mission uden MAF

Da partnerorganisationen kom til Papua 16 år tidligere, gjorde MAF det muligt for dem at bo hos den isolerede Moi stamme.

Byggematerialerne bæres til landsbyen. Den nye skole opføres på bakken i baggrunden.

– MAF har hjulpet os på flere måder, end vi kan tælle. MAF har sørget for indkøb og transport af forsyninger, de har passet vores børn, sørget for radiokommunikation og meget mere, siger medarbejderen Stephen.

– Uden Kodiak-flyet ville mennesker her ikke kende Gud. Missionærerne ville ikke kunne bo her, der ville ikke være lærere, og forsyninger og byggematerialer ville ikke nå hertil. Det er et smukt partnerskab, og vi ser, hvordan Gud er med i det.

Den nye skole – fuld af børn.

Sund og glad

Emma Grace er i dag en livlig pige, der går i børnehave i landsbyens første skole. Skolen blev bygget i efteråret samtidig med en lægeklinik. Uden MAF’s fly havde det ikke været muligt.

Emma Grace – nu en herlig pige, der går i skolens børnehave. Her sammen med MAF-pilot Brock-Larson.

Emma Graces redning og Moi-stammens mulighed for sundhedspleje og uddannelse er blot ét ud af mange tusind eksempler på, hvordan det at støtte MAF’s arbejde er med til at redde og forvandle menneskeliv. Stephen udtrykker det således: – Hen over årene har vi været vidner til nogle utrolige ting, som Gud gør i Moi-folket.

Jeg har ofte tænkt på dem, som støtter os, fordi de har en tro på, at de gør en forskel, uden at de måske får at se, hvor stor en rolle de har i at nå ud til disse mennesker.

Stephen