Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Arnhem Land

Arnhem Land

Et varmt, fugtigt og afsides beliggende område i det nordøstlige hjørne af Australiens Northern Territory. Her bor aboriginerne.

Aboriginerreservatet blev etableret i 1931 og er hjemsted for omkring 16.000 aboriginere. MAF’s opgave er at levere basale forsyninger i området og samtidig gøre det muligt for de lokale kirker at sprede evangeliet i regionen, hvor narkotika, druk og misbrug er udbredt.
Af de 13 fly er 7 ejet af den aboriginske befolkning selv og drives af MAF på deres vegne.

Eneste kristne i området

De udsendte MAF-familier, der bor i området, er næsten de eneste kristne udefra. De har muligheden for at have indflydelse i området – at yde en professionel lufttrafik og samtidig være et kristent vidnesbyrd for Arnhem Lands befolkning.
En af MAF’s biopgaver er at vise Jesusfilmen, formidle kristen litteratur ved hjælp af mobiltelefon-teknologi og distribuere bibler, både som bog og dvd.

MAF er en livline i Arnhem Land. Steder som Yilpara kan man ikke komme til i bil, fordi vejen er for fedtet og mudret, og man bare vil køre fast – især i den regnsæsonen. Den eneste måde, man kan komme frem, er ved hjælp af MAF.
Gerard, evangelist og MAF-samarbejdspartner

Støt nu

Fakta

Hovedbase: Nhulunbuy/Yirrkala
Opstart: 1973
Fly: En Cessna 208 og ni GA8 Airvans
Stab: 6 nationale og 40 internationale medarbejdere
I 2017 fløj MAF 19.514 passagerer mellem 48 destinationer.
MAF samarbejder med 93 partnerorganisationer.

Blandt andre
Anglicare NT

Laynhapuy Homelands Aboriginal Corporation