Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Brasilien

Brasilien

MAF flyver for livet i Brasilien, hvor vi assisterer kirken og formidler sundhedstjenester.

I Brasilien er MAF kendt under navnet Asas de Socorro (ADS), en selvstændig brasiliansk MAF-enhed, som hjælper missionsorganisationer i deres arbejde ud imod landets grænser.
I 1985 startede ADS et særligt projekt op med det formål at læger og sundhedsteams kunne få mulighed for at hjælpe mennesker folk, der bor i afsides områder.
ADS er i dag registreret i henhold brasiliansk lov som en almennyttig offentlig tjeneste, med en brasiliansk bestyrelse og operationel ledelse.
Målet er at støtte missionsorganisationer og kirker, som prædiker evangeliet og bringer humanitær støtte til svært tilgængelige områder i Amazonas regnskove i Brasilien.
ADS når også ud i lokalsamfundet omkring hovedbasen med evangeliet gennem nogle ungdomsprojekter. På flyværkstedet står man også for vedligeholdelsen af andre organisationers fly.  ADS har også etableret en skole til som forbereder piloter og flymekanikere på den måde flyene anvendes på i Brasilien. Det er et krav fra de brasilianske luftfartsmyndigheder, at alle piloter og flymekanikere skal opfylde de højeste tekniske standarder for at have med flyvning i Brasilien at gøre.

Støt MAF’s arbejde nu

Fakta

Hovedbase: Anapolis
Opstart: 1956
Fly: 3 Cessna 172 og 5 Cessna 206, heraf to vandfly
Stab: 66 nationale og 13 internationale medarbejdere
Facebook: www.facebook.com/asas.desocorro

Vidste du, at vi fløj med 1.315 passagerer mellem 68 destinationer i 2016 og samarbejder med 29 partnerorganisationer?

Seneste nyheder om Brasilien

Intet fundet

Beklager, men det ser ud til at vi ikke kan finde den information du søger.