Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Ecuador

Ecuador

Amazonas rækker også ind i Ecuador, hvor den tætte jungle og dens floder nærmest adskiller landsbysamfundene fra hinanden.

I Ecuador er MAF’s opgave at assistere lokale kirker, landsbysamfund og missions- og udviklingsorganisationer med lufttransport og radiokommunikation.
Landet har ringe infrastruktur, og nærmest ingen ordentlige veje.
39 procent af alle MAF flyvninger har relation til sundhedssektoren, herunder flyvninger for Ecuadors sundhedsministerium, som sender lægehold  for at tilbyde sundhedsuddannelser i landdistrikterne.

Siden 1960’erne er kirken vokset betydeligt, mange befolkningsgrupper blander deres animistiske kultur med katolicismen.

Netværk mellem kirker i junglen

MAF’s radiokommunikationsnetværk gør det muligt for landsbyer at kommunikere med hinanden på tværs af junglen og med omverdenen.
Missionsorganisationer og lokale kirker kan koordinere evangelisationskampagner og bibelskoleundervisning.
I de senere år har MAF arbejdet tæt sammen med søsterorganisationen Alas de Socorro del Ecuador (ADSE), sådan at lokale kræfter kan overtage MAF’s operationer.

Støt nu

Fakta

Hovedbase: Shell
Opstart: 1948
Fly: Tre Cessna 206
Stab: 13 nationale og 1 international medarbejder
Web: ads-ec.org

I 2017 fløj MAF med 2868 passagerer mellem 200 destinationer i Ecuador, og vi arbejder sammen med 60 partnerorganisationer.

Blandt andre
Ethnos 360
Wycliffe bibeloversætterne