Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Ecuador

Amazonas rækker også ind i Ecuador, hvor den tætte jungle og dens floder nærmest er levende barrierer.

I Ecuador er MAF’s opgave at assistere med lufttransport og radiokommunikationstjenester for de lokale kirker og landsbysamfund samt missions- og udviklingsorganisationer, som arbejder i landet.
Landet har ingen landsdækkende struktur for hverken kommunikation eller vejnet og har derfor stort set ikke nogen ordentlige veje, der er brugbare al slags vejr.
39% af alle MAF flyvninger har relation til sundhedssektoren, herunder flyvninger for Ecuadors sundhedsministerium, som sender lægehold ind i junglen for at tilbyde sundhedsuddannelser i landdistrikterne.

Siden 1960’erne er kirken vokset betydeligt, selv om mange befolkningsgrupper blander deres animistiske kultur med katolicismen.

MAF’s radiokommunikationsnetværk gør det muligt for landsbyer at kommunikere med hinanden på tværs af junglen og med omverdenen.
Missionsorganisationer og lokale kirker kan koordinere evangelisationskampagner og bibelskoleundervisning, rekvirere ambulanceflyvninger og få afskårne lokalsamfund til at fungere sammen.
I de senere år har MAF arbejdet tæt sammen med søsterorganisationen Alas de Socorro del Ecuador (ADSE) for at finde en model for at lokale kræfter kan overtage MAF’s operationer i en ren ecuadoriansk udgave.

Støt MAF’s arbejde nu

Fakta

Hovedbase: Shell
Opstart: 1948
Fly: 1 Kodiak 100 og 3 Cessna 206
Stab: 13 nationale og 1 international medarbejder
Web: ads-ec.org

Vidste du, at vi fløj med 6.325 passagerer mellem 200 destinationer i 2016 og arbejder sammen med 60 partnerorganisationer?

Blandt andre
New Tribes Mission
Wycliffe bibeloversætterne