Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Guatemala

Vi flyver for livet i Guatemala, hvor mennesker i afsides beliggende samfund får hjælp af MAF's selvstændige afdeling AGAPE.

MAF flyver ud til de mest isolerede områder i Guatemala, således at vigtige forsyninger når frem og mennesker får mulighed for at høre evangeliet om Jesus Kristus. Flyet passerer over bjerge og jungler og lander på korte, smalle baner, som i gennemsnit ligger i 1.700 meters højde.
Ud over at flyve driver AGAPE også en mobil sundhedsklinik til gavn for områdets afsides beliggende samfund. Samtidig støtter man regionens kirker ved at tilbyde bibelskole og lederuddannelse for kirkeledere, der aldrig har haft den mulighed.
AGAPE tilbyder også ledertræning til unge i landdistrikterne, støtter kirkernes børneklubber og detager i den almindelige samfundsudvikling for eksempel ved gennemførelsen af vandrensningsprojekter i landsbyerne. Visionen er, at alle familier skal have adgang til rent drikkevand.

Støt MAF’s arbejde nu

Fakta

Hovedbase: Guatemala
Opstart: 1969
Fly: 1 Cessna 206
Stab: 4 nationale medarbejdere

Vidste du, at vi fløj med 479 passagerer mellem 25 destinationer i 2016, og at vi samarbejder med 22 partnerorganisationer?

Seneste nyheder om Guatemala

Intet fundet

Beklager, men det ser ud til at vi ikke kan finde den information du søger.