Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Haiti

Haiti

Ud over lufttransport hjælper MAF også Haitis befolkning ved at støtte kirker og organisationers arbejde med e-mailkommunikation og fjernundervisning.

Haiti har den laveste levestandard på den vestlige halvkugle. 80% af Haitis 8 millioner mennesker lever i fattigdom og håbløshed. Kronisk underernæring, dårligt helbred, og ubehandlede sygdomme. Omkring 120.000 haitianere er HIV-positive.
I 1791 gjorde Haitis slaver gjorde oprør, og praktiseringen af voodoo voksede voldsomt. Hele landet blev nærmest “omvendt” til denne blanding af vestafrikanske spiritisme og trolddom, noget der har fulgt landet lige siden.
I dag forsøger mange haitianere at undslippe dette gennem narkotika eller selvmord. Religiøse institutioner udtaler, at selvmordsraten blandt Haitis unge er en af de højeste i verden.
Landets bjergrige terræn og perioder med kraftig regn og oversvømmelser, forringer og ødelægger vejene og gør det yderst vanskeligt at rejse rundt i landet.
Truslen fra bander forøger risikoen ved at rejse over land. Kidnapning, væbnede røverier og overfald er konstant en trussel.
 

Støt nu

Fakta

Hovedbase: Port-au-Prince
Opstart: 1986
Fly: 1 Cessna 206, 1 Cessna 207 og 1 Cessna 208
Stab: 16 nationale og 6 internationale medarbejdere
Web: www.mafhaiti.org

I 2017 fløj MAF 7721 passagerer mellem 14 destinationer. MAF samarbejder med 163 organisationer.

Blandt andre
Medical Teams International
Operation Blessing
Samaritan’s Purse