Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Lesotho

Lesotho

Lesotho, hjemland for 2 mio. indbyggere, ligger 1000 m. over havets overflade. Det gør landet til den højest beliggende nation på kloden.

Lesotho er plaget af fattigdom og sult og har en af de højeste forekomster af hiv/aids i verden. Men der er et håb om hjælp, for med Lesothos landingsbaner i bjergene har befolkningen fået adgang til mad, medicin og livreddende tjenester gennem MAF’s regelmæssige flyvninger.
MAF’s piloter og fly sikrer en effektiv lufttransport for mere end 35 partnerorganisationer. To af dem, Lesotho Flying Doctor Service og Partners In Health, er de eneste til at yde sundhedstjeneste til næsten 200.000 mennesker i 12 landdistrikter i bjergene via 20 landingsbaner, som er anlagt i de forrevne bjerge.
MAF’s opgave slutter ikke, når en patient er transporteret til hospitalet eller vender tilbage til sin landsby. Kristne følger op på patienterne i de afsides beliggende landsbyer ved at dele evangeliet og stå til rådighed med sundhedstjenester til indbyggerne i landsbyerne.
I 2014 begyndte MAF at inddrage lokalsamfundene mere direkte i vedligeholdelsen af landingsbanerne. Det gav yderligere mulighed for at opbygge relationer og i forlængelse heraf at forkynde evangeliet i området.

Støt MAF’s arbejde nu

Fakta

Hovebase: Maseru
Opstart: 1980
Fly: 4 Cessna 206
Stab: 8 nationale og 8 internationale medarbejdere.
Vidste du, at vi fløj med 3.173 passagerer mellem 20 destinationer i 2016 og havde et samarbejde med 24 partnerorganisationer?

Blandt andet
Africa Inland Mission
Catholic Relief Services
Samaritan’s Purse

Seneste nyheder om Lesotho