Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Madagaskar

Madagaskar er verdens fjerde største ø og en af de fattigste. Næsten 50% af alle børn under 5 år lider af underernæring.

På trods af øens skønhed lever befolkningen i dyb fattigdom, og har kun begrænset adgang til sundhedstjeneste. Med dårlige veje, voldsomme regnskyl og ødelæggende oversvømmelser er der et enormt behov for, at MAF flyver for livet.
Selv en kort flyvetur sparer dages besværlig rejse over landjorden.
Kirker og missionsorganisationer flyver med os for at bringe Guds kærlighed ud til dem, der bor afskåret fra omverdenen, og de får mulighed for at modtage lægehjælp, undervisning og uddannelse, udvikling af færdigheder i landbrug samt katastrofehjælp ofte i forbindelse med de mange tropiske cykloner, der rammer landet.

Støt udsendelsen af Charlotte og Kenneth til Madagaskar

MAF har gennem sine flyvninger støttet oversættelsen af Jesus filmen til flere af Madagaskars dialekter, og transporteret sundhedsteams ud i provinsen, hvor de har oprettet mobile klinikker, hvorfra det har været muligt at yde sundhedstjeneste til større befolkningsgrupper og dele evangeliet med de afsides beliggende samfund.

MAF er af stor betydning for os. Når vi går ind i et land for at oprette et projekt, forsøger vi som noget af det første at finde ud af, om MAF og HeliMission (MAF’s helikopter partnere i nabohangaren i Antananarivo) opererer her.
Rune Bach fra Danmission i samtale med MAF-pilot Josh Plett

Fakta

Hovedbase: Antananarivo
Opstart: 1989
Fly: 2 Cessna 182 og 1 Cessna 208
Stab: 22 nationale og 5 internationale medarbejdere
Web: madagascar.maf-europe.org

Vidste du, at vi fløj med 2.522 passagerer mellem 52 destinationer i 2016 og samarbejder med 94 partnerorganisationer?

Blandt andre
HoverAid
Den lutherske Kirke i Madagaskar
Medair
Mercy Ships
UNICEF
Wycliffe bibeloversætterne