Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Mexico

Mexico

Betty Greene, pilot og pioner for MAF USA, fløj sine første MAF-flyvninger i Mexico.

41708_Historical_ MAF US beginningsMeget har ændret sig siden da, blandt andet at MAF i Mexico blev en selvstændig uafhængig MAF-afdeling i 1998, Alas de Socorro de Mexico (ADSM).
ADSM arbejder mest i bjergene omkring byen Oaxaca. Med flyet hjælper ADSM det omgivende samfund og støtter kirken i det evangeliserende arbejde. I forbindelse med naturkatastrofer og fødevaremangel har flyet også været et særdeles attraktivt redskab i nødhjælpsarbejdet.
Den overvejende indianske befolkning i bjergene forbliver fattige og afsondret. 25% af alle boliger i staten Oaxaca har ikke elektricitet, 70% har ikke noget kloaksystem og 50% har stadig ingen gulve. Cirka halvdelen af befolkningen er under 18 år.
Gennem de seneste seks år har ADSM ændret strategi. I stedet for at basere flyvningerne på organisationernes behov, startede man en fast rute op for at hjælpe indbyggerne landsbyer i et bjergrigt område sydvest for Oaxaca, mennesker som oprindeligt var meget modvillige over for evangeliet.
Efter at have opbygget gensidig tillid og respekt til landsbyens indbyggere, blev det muligt at for en præst at at flytte til området. Som følge heraf er der nu en lille gruppe af kristne i næsten hver landsby som følge af præstens mulighed for at undervise og prædike i området.

Støt MAF’s arbejde nu

Fakta

Hovedbase: Oaxaca
Opstart: 1946
Fly: 1 Cessna 182 og 2 Cessna 206
Stab: 7 nationale og 1 international medarbejdere

Vidste du, at vi fløj med 3.322 passagerer mellem 18 destinationer i 2016 og samarbejder med 15 partnerorganisationer?

Seneste nyheder om Mexico

Intet fundet

Beklager, men det ser ud til at vi ikke kan finde den information du søger.