Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Papua, Indonesien

MAF har fløjet i Papua siden 1952 og været til hjælp for mere end 250 etniske grupper.

Med lufttransporter for kirker og missionsorganisationer, har MAF støttet  arbejdet med sundhedsindsatser, samfundsudvikling, uddannelse, akut nødhjælp og lederudvikling i blandt folket.
Uden adgang til tilstrækkelig lægehjælp og uddannelse i det utilgængelige område, er mange papuanere ofre for kronisk malaria, hudsvampe og underernæring.
Der er mange unåede befolkningsgrupper på den vestlige halvdel af øen, der lever gemt væk i regnskove bag bjerge og sumpe.
Fra seks baser er det muligt for MAF at nå helt der ind, hvor det ikke ellers er muligt at komme frem. Mennesker bliver nået med evangeliet, og levevilkårene hæves betydeligt for de ellers afskårne samfund.
Ud over lufttransport så hjælper MAF også mere end 60 humanitære organisationer via 3 e-mail sendestationer og kommunikationsnetværk med at forøge deres mulighed for mere effektivitet at hjælpe Papuas befolkning med de behov, som de har.

Støt MAF’s arbejde nu

Fakta

Hovedbase: Jayapura
Opstart: 1952
Fly: 5 Cessna 208 og 5 Quest Kodiak 100
Stab: 84 nationale og 33 internationale medarbejdere

Vidste du, at vi fløj med 42.790 passagerer mellem 160 destinationer i 2016 og samarbejder med 58 partnerorganisationer?