Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Uganda

Uganda

Trods enorme fremskridt med at reducere fattigdommen i landet er Uganda stadig meget afhængig af støtte fra udenlandsk bistand.

MAF flyver meget i områder plaget af oprørsaktiviteter og ustabil sikkerhed. Det forhindrer, at de udsatte samfund bliver afskåret fra omverdenen, når vejene bliver ufremkommelige i regntiden.
Selvom den sydlige del af landet er vendt tilbage til normale tilstande, er vejene i den nordlige del fortsat farlige at benytte på grund af bandekriminalitet og oprørsaktiviteter. MAF’s flyvninger støtter disse områder samt den underudviklede Karamoja-regionen i det nordøstlige Uganda. En del af MAF’s aktivitet i Uganda er også koncentreret omkring de store flygtningelejre i det nordlige Uganda, som huser tusindvis af flygtninge fra Sydsudan.
Vi gør det muligt for NGO’er at bistå blandt andet med skolegang, hjælpe og støtte voldsofre, tilbyde uddannelse i landbrugsdrift og bekæmpelse af HIV og aids. En anden vigtig del er også hjælp-til-selvhjælp, således at mennesker bliver i stand til at få en indkomst gennem snedkeri og syning. Desuden har MAF også en hovedopgave med at støtte både skoler og kirker i de små samfund på øerne i Victoriasøen.

Vi er i stand til at have hele holdet ombord på flyet, hvilket gør vores arbejde mere effektivt og produktivt. Vi kunne ikke have opnået det, vi har, uden MAF.
Laura Knetzer, chef for Mercy Uganda

Støt nu

Fakta

Hovedbase: Kampala
Opstart: 1987
Fly: 2 Cessna 206 og 4 Cessna 208
Stab: 44 nationale og 15 internationale medarbejdere
Web: www.maf-uganda.org

I 2017 fløj MAF med 7.361 passagerer mellem 44 destinationer. MAf samarbejder med 472 organisationer i Uganda.

Blandt andre
CARE
Jesus Film Ministries
Mercy Uganda
Oxfam
UNICEF
Wycliffe bibeloversætterne

Seneste nyheder om Uganda