Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Køb bogen "Håbet har vinger"

Køb bogen "Håbet har vinger"

MAF’s næsten 75 års lange historie tog for alvor fart, da Stuart King og Jack Hemmings tog på en flyekspedition i 1948, hvor de oplevede Afrikas store øde egne. Læs om pionerernes ekspedition og hvordan MAF har spredt sig gennem årene til at flyve for livet i 28 lande i bogen af MAF-pioneren Stuart King.

Haabet-har-vinger

 

”Man taber næsten pusten undervejs gennem uvejsomme landskaber, voldsomme vejrlig, blodige borgerkrige og fatale flystyrt. MAF-folkene lever og arbejder efter Oliver Cromwells devise: Stol på Gud, og hold krudtet tørt”.
Erik Norman Svendsen, Kgl. Konfessionarius, biskop

Pris: 150 kr.

 

 

Test din viden om Bibelen!

Bibelspillet indeholder hele 1.200 spørgsmål fordelt på 5 kategorier, som er:
Det Gamle Testamente, Det Nye Testamente, Mennesker i Bibelen, bibelske gåder og godt og blandet fra Bibelen. Der er 600 lette spørgsmål og 600 svære spørgsmål, således at voksne og børn kan spille med hinanden. Fra 8 år og  op efter.
Pris: 300 kr.

 

Køb både Bibelspillet og bogen “Håbet har vinger” for i alt 300 kr.* og støt Kenneth og Charlottes arbejde for MAF i Madagaskar

*Bestil både spil og bog for i alt 300 kr. plus forsendelse (70 kr.). Ved bestilling af 2 eller flere sæt, lægger vi en ekstra bog ved uden beregning. Skriv kun det antal der skal betales for, så lægger vi selv den ekstra bog til. Faktura vedlægges til betaling efter modtagelse.