Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Gaver der glæder og gavner

Gaver der glæder og gavner

Mangler du en vært/værtindegave eller blot noget, som du selv gerne vil hygge dig med?

Test din viden om Bibelen!

Bibelspillet indeholder hele 1.200 spørgsmål fordelt på 5 kategorier, som er:
Det Gamle Testamente, Det Nye Testamente, Mennesker i Bibelen, bibelske gåder og godt og blandet fra Bibelen. Der er 600 lette spørgsmål og 600 svære spørgsmål, således at voksne og børn kan spille med hinanden. Fra 8 år og opefter.
Normalpris: 300 kr.

Håbet har vinger – bogen om MAF

Haabet-har-vinger”En forrygende beretning om nødhjælp og mission, som når frem til de mest isolerede og utilgængelige områder i verden.
Takket være skrøbelige letvægtsfly og modige piloter har MAF fløjet for livet i mere end én forstand med fornødenheder af så mange slags og evangeliet om Guds kærlighed. På én og samme tid et missionsselskab og en flyveorganisation.
Man taber næsten pusten undervejs gennem uvejsomme landskaber, voldsomme vejrlig, blodige borgerkrige og fatale flystyrt. MAF-folkene lever og arbejder efter Oliver Cromwells devise: Stol på Gud, og hold krudtet tørt”.
Erik Norman Svendsen, Kgl. Konfessionarius, biskop
Normalpris: 150 kr.

Tilbud: Køb både Bibelspillet og bogen “Håbet har vinger” for i alt 300 kr.* og støt Kenneth og Charlottes arbejde for MAF i Madagaskar

*Bestil både spil og bog for i alt 300 kr. plus forsendelse (70 kr.). Ved bestilling af 2 eller flere sæt, lægger vi en ekstra bog ved uden beregning. Skriv kun det antal der skal betales for, så lægger vi selv den ekstra bog til. Faktura vedlægges til betaling efter modtagelse.