Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Coronavacciner risikerer aldrig at nå frem til frontpersonale

Coronavacciner risikerer aldrig at nå frem til frontpersonale

I verdens fattigste lande går sygeplejersker stadig på arbejde i kampen mod corona uden selv at være beskyttede. Der er brug for hjælp til at få vaccinen ud til dem.

Mange udviklingslande prioriterer deres få vacciner til frontpersonale. Her vaccineres en sundhedsarbejder i det sydafrikanske land Lesotho med en coronavaccine, MAF har leveret.

Coronavaccinerne begynder at ankomme til verdens fattigste lande, og mange steder ønsker man at vaccinere frontpersonale først. Hvis vaccinerne overhovedet kan komme ud, hvor sygeplejersker og andre sundhedsarbejdere er.

Coronavaccinerne virker kun, hvis de er på køl fra vaccinerne produceres til stikket gives. Det er en kæmpe logistisk udfordring i lande, hvor kølefaciliteter ikke er tilgængelige, og hvor transport foregår ad jordveje.

Coronavaccinerne vil gå i stykker på vej ud til de sygeplejersker, der hver dag sætter deres liv på spil, når de drager omsorg og plejer syge.

Du kan hjælpe dine kollegaer ved at få fly i luften

MAF er verdens største humanitære flyselskab og specialiseret i at fragte vacciner ved korrekte temperaturer over lange afstande.

Vi er klar til at få coronavaccinen ud til medarbejderne på de sundhedsklinikker, ingen andre kommer ud til.

Din gave i dag er med til at sikre, at sundhedspersonale ude i verden også får deres stik.

Behovet for flyvning med coronavacciner er afhængig af, hvor mange vacciner det enkelte land modtager gennem vaccinesamarbejdet COVAX. Hvis indsamlingen overstiger behovet, går din gave til andet forebyggende sundhedsarbejde.