Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Charlotte og Thorkild forlænger med MAF Danmark

Charlotte og Thorkild forlænger med MAF Danmark

Det er med stor glæde, at MAF Danmark har fået mulighed for at forlænge Charlotte og Thorkild Jørgensens udsendelse til Sydsudan til sommeren 2019.

Charlotte og Thorkild tog til Sydsudan i september 2017, hvor Thorkild Jørgensen arbejder som international kommunikationsmedarbejder i Sydsydan ud fra MAF’s base i hovedstaden Juba. Charlotte Jørgensen er udsendt som lærer på den internationale skole Juba Christian Academy.

“Sydsudan er et land med massive problemer og på mange måder ikke et land, man har lyst til at opholde sig i. Da Charlotte og jeg havde været i Sydsudan i 3 måneder, blev vi enige om, at det gav mening at blive længere end det år, vi først havde sagt ja til. Både på skolen og i mit kommunikationsarbejde var der meget mere at gøre, og ikke mindst er der udstrakte hænder allevegne omkring en, hvor end man går,” siger Thorkild Jørgensen.

En naturlig forlængelse

I flere år har Thorkild Jørgensen været tilknyttet MAF Danmarks landskontor som grafiker, mens Charlotte Jørgensen var lærer på Andreasskolen i Holbæk, indtil ægteparret blev udsendt for MAF Danmark.

”I MAF Danmark er vi rigtig glade for, at Charlotte og Thorkild Jørgensen har valgt at forlænge deres udsendelse til Sydsudan. Det har stor betydning for os og vores internationale søsterorganisationer i MAF at modtage gode og veldokumenterede beretninger om det arbejde, vi og vores partnere udfører i Sydsudan,” siger MAF Danmarks landssekretær, Øjvind Thomasen.

 

Støt Charlotte og Thorkilds arbejde i Sydsudan