Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Udflugten de sent vil glemme

Udflugten de sent vil glemme

Når Gud kalder en pilot eller flymekaniker til at arbejde for MAF, betyder det ofte, at han også kalder en ægtefælle og endda en hel familie.

timor-leste-handicapudflugt1Deborah Moser og Kim Job er begge gift med en MAF-pilot, og de har nu boet i Timor-Leste i over et år. De er begge uddannet som pædagoger, og de spekulerede på, hvordan de kunne bruge deres færdigheder og interesser i deres nye hjemland. Så mødte de en missionær, der arbejdede på et lokalt center for handicappede. Centret, Liman Hamutuk (hjælpende hænder), blev etableret af en brasiliansk missionær, som hjælper de mennesker i området, der har en handicappet i familien. Deborah fortæller:

timor-leste-handicapudflugt2

På mit første besøg i centret mødte jeg en gruppe børn og unge, som ingen chance har for at få en uddannelse på grund af deres handicap. Deres mødre var fulde af skam og usikkerhed. Jeg så også et personale med stor kærlighed for disse mennesker, men med meget lidt viden og ressourcer til at opfylde deres behov. Mit hjerte fik medfølelse for disse børn, og jeg blev klar over, at dette var Guds sted for mig at være til hjælp og velsignelse.

timor-leste-handicapudflugt3Gennem de seneste seks måneder har Deborah og Kim nu været frivillige på centret, og fordi deres mænd er MAF-piloter, så fik de arrangeret en udflugt til MAF’s hangar på Dili internationale lufthavn. Det blev en dag, som deltagerne sent vil glemme. Mange havde aldrig før set en flyvemaskine, og nu fik børnene endda lov til at sidde i cockpittet og få hovedtelefoner på som rigtige piloter!