Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Coronavacciner risikerer at gå tabt på vej til verdens fattige

Coronavacciner risikerer at gå tabt på vej til verdens fattige

Pandemien stopper ikke, før alle har adgang til vaccinen. Men i verdens fattigste lande er der brug for hjælp, for at vaccinerne overhovedet kan komme frem.

Pilot Grant Strugnell afleverer coronavacciner til en sundhedsklinik i det sydafrikanske land Lesotho. Kun med fly kunne vaccinerne komme frem til de sundhedsarbejdere, som sætter deres liv på spil i kampen mod pandemien.

Verdens fattigste lande er begyndt at vaccinere deres befolkning mod coronavirus. Men millioner af mennesker risikerer at ikke modtage deres stik.

Coronavaccinerne virker kun, hvis de er på køl fra vaccinerne produceres til stikket gives. Det er en kæmpe logistisk udfordring i lande, hvor kølefaciliteter ikke er tilgængelige, og hvor transport foregår ad jordveje.
Coronavaccinerne vil simpelthen gå i stykker på vejen.

Du kan bremse pandemien
ved at få fly i luften

MAF er verdens største humanitære flyselskab, som ud fra et kristent ståsted bringer hjælp ud til mennesker. Vi kommer ud, hvor ingen andre kommer. MAF er specialiseret i at fragte vacciner ved korrekte temperaturer over lange afstande, og i samarbejde med UNICEF, WHO og lokale sundhedsmyndigheder leverer vi livreddende vacciner i 27 udviklingslande.

En flyvning på blot 40 minutter med coronavacciner i lastrummet kan give flere tusinde mennesker mulighed for at blive vaccineret med en intakt vaccine.

Din gave i dag er med til at sikre, at MAF’s fly kommer frem.

 

STØT NU HERUNDER