Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Job i MAF

Er du lidt af en eventyrer, og ønsker du et job med mening?

MAF har over 1.200 ansatte i de 27 lande, vi arbejder i, hvor mere end halvdelen er lokale medarbejdere. Vi har hele tiden brug for medarbejdere til MAF’s flybaser rundt omkring i verden. Det drejer sig om piloter, flymekanikere, teknikere, administrativt personale, undervisere og ledere.

Tror du på sagen?

Som ansat i MAF er man med til at realisere MAF’s formål ”at dele Guds kærlighed gennem flyvning og teknologi”. Derfor skal du se dig sig selv som kristen og ønske at repræsentere MAF som en kristen organisation.
Lønnen under udsendelse er man selv med til at tilvejebringe i tæt samarbejde med MAF Danmark forud for udsendelsen. Det kan for eksempel være gennem kontakt med en eller flere menigheder og organisationer, som man har et tilhørsforhold til.

Der er mange jobs, der venter på de rette kvalifikationer!

Det vil glæde os meget at høre fra dig, hvis du ser dig selv i en af de mange roller i MAF. Du kan kontakte landskontoret på maf@maf.dk eller 3042 9658, hvis du vil høre mere.

Du kan også gå direkte til MAF’s internationale karriereside, se ledige jobs og tilkendegive din interesse for at søge et internationalt job i MAF:

Klik her og se ledige internationale stillinger

På linket herunder kan du læse lidt om, hvad der skal til for at blive pilot eller flymekaniker:

Specifikke ansøgningskrav til piloter og flymekanikere