Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Velkommen til MAF-ung!

Velkommen til MAF-ung!

MAF-ung er et fællesskab af unge som ønsker at vise, at vi vil tage et medansvar for nogle af verdens mest udsatte og fattigste mennesker.

MAF er en missions- og nødhjælpsorganisation, som med vores fly bringer hjælp og håb ud til verdens mest isolerede mennesker. Til mennesker i områder som ellers ikke kan nås, flyver MAF-fly ud med nødhjælp, medicin, præster, læger, mm.

Du kan være med til at holde vores fly i luften og give håbet vinger. Ved at stå sammen med os og sprede budskabet når hjælpen længere ud.

 

 

MAF-ung er for dig, som har mission på hjertet, og som ønsker fællesskab med andre unge der engagerer sig i mission.

Vil du med ombord?

 


Følg med, bed, støt
Følg os på facebook og instagram, og hold dig opdateret om spændende rejser, tiltag, events og nyheder. Hjælp MAF’s arbejde længere ud, ved at dele opslag med dine venner.

Du kan også få tilsendt vores gratis magasin og nyhedsbrev og læse mere om, hvad MAF laver i hele verden.

Husk på MAF i bøn – både vores ansatte og alle dem, vi hjælper, har brug for din forbøn – det gør en verden til forskel!

 


Få besøg af en informationspilot

Bliv inspireret af historierne og udvid jeres horisont. Vores informationspiloter tager ud til skoler, klubber, events mm. med et spændende og interaktivt foredrag – helt gratis!

Læs mere og book en informationspilot her.

Bliv en del af crewet
I MAF-ung bliver du en del af et fællesskab der gør det muligt, at bringe hjælp og Guds kærlighed ud til de mest isolerede i verden. Du kan blandt andet komme med til inspirationsaftener og events og blive klogere på, hvordan du kan engagere dig i verdensomspændende mission – fra Danmark og ude i verden!

 

 


Har du lyst til at vide mere?

Hør mere om dine muligheder, vores arbejde, og hvordan du kan blive en del af det:

Kontakt os på 3042 9658 eller maf@maf.dk.