Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Coronavacciner risikerer at gå tabt på vej til verdens fattige

Coronavacciner risikerer at gå tabt på vej til verdens fattige

Pandemien stopper ikke, før alle har adgang til vaccinen. Men i verdens fattigste lande er der brug for hjælp, for at vaccinerne overhovedet kan komme frem.

Pilot Grant Strugnell afleverer coronavacciner til en sundhedsklinik i det sydafrikanske land Lesotho. Kun med fly kunne vaccinerne komme frem til de sundhedsarbejdere, som sætter deres liv på spil i kampen mod pandemien.

Coronavaccinerne begynder at ankomme til verdens fattigste lande. Nu venter den største udfordring.

Coronavaccinerne virker kun, hvis de er på køl fra vaccinerne produceres til stikket gives. Det er en kæmpe logistisk udfordring i lande, hvor kølefaciliteter ikke er tilgængelige, og hvor transport foregår ad jordveje.

Coronavaccinerne vil gå i stykker på vej ud til de mennesker, der har hårdt brug for beskyttelse.

Du kan bremse pandemien
ved at få fly i luften

MAF er verdens største humanitære flyselskab og specialiseret i at fragte vacciner ved korrekte temperaturer over lange afstande. I samarbejde med UNICEF, WHO og lokale sundhedsmyndigheder leverer vi livreddende
vacciner i 27 udviklingslande.

En flyvning på blot 40 minutter med coronavacciner i lastrummet kan give flere tusinde mennesker mulighed for at blive vaccineret med en intakt vaccine.

Din gave i dag er med til at sikre, at flere mennesker får deres stik. Hvert stik tæller i kampen mod den globale pandemi.

 

STØT NU HERUNDER

Behovet for flyvning med coronavacciner er afhængig af, hvor mange vacciner det enkelte land modtager gennem vaccinesamarbejdet COVAX. Hvis indsamlingen overstiger behovet, går din gave til forebyggende sundhedsarbejde.