Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Coronavacciner risikerer at gå tabt på vej til verdens fattige

Coronavacciner risikerer at gå tabt på vej til verdens fattige

Pandemien stopper ikke, før alle har adgang til vaccinen. Men i verdens fattigste lande er der brug for hjælp, for at vaccinerne overhovedet kan komme frem.

Pilot Grant Strugnell afleverer coronavacciner til en sundhedsklinik i det sydafrikanske land Lesotho. Kun med fly kunne vaccinerne komme frem til de sundhedsarbejdere, som sætter deres liv på spil i kampen mod pandemien

Verdens fattigste lande har endelig fået mulighed for at begynde at vaccinere deres befolkning mod corona.

Men millioner af mennesker risikerer at ikke modtage deres stik. Coronavaccinerne virker kun, hvis de er på køl fra vaccinerne produceres til stikket gives. Det er en kæmpe logistisk udfordring i lande, hvor kølefaciliteter ikke er tilgængelige, og hvor transport foregår ad jordveje.
Coronavaccinerne vil simpelthen gå i stykker på vejen.

Du kan bremse pandemien
ved at få fly i luften

MAF er verdens største humanitære flyselskab og er specialiserede i at fragte vacciner ved korrekte temperaturer over lange afstande. Vi kommer ud med vacciner til de mennesker, andre opgiver at komme ud til.

En flyvning på blot 40 minutter med coronavacciner i lastrummet kan give flere tusinde mennesker mulighed for at blive vaccineret med en intakt vaccine.

Din gave i dag er med til at sikre, at flere mennesker får deres stik.
Hvert stik tæller i kampen mod den globale pandemi.

 

STØT NU HERUNDER


Behovet for flyvning med coronavacciner er afhængig af, hvor mange vacciner det enkelte land modtager gennem vaccinesamarbejdet COVAX. Hvis indsamlingen overstiger behovet, går din gave til forebyggende sundhedsarbejde.