Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Kenya

Kenya er et populært turistmål, har den stærkeste økonomi i regionen, men på trods af det er der stadig mennesker, der lever afsondret i dyb fattigdom.

Omkring 80 % af Kenya er klassificeret som ørken eller ørkenlignende områder. Befolkningen er helt afhængig af den årlige regntid og er meget sårbare over for klimaændringer.
Kenya er en smeltedigel af rige stammer og etniske kulturer, som gennemsyrer landets sociale og politiske liv og fra tid til anden medfører udbrud af voldelige opstande som for eksempel i kølvandet på valget i 2007.
Kenyas flygtningelejre huser en stor gruppe af mennesker fordrevet i Kenya på grund af disse konflikter, og desuden er de et knudepunkt for flygtninge fra de konfliktramte nabolande Somalia og Sydsudan.
I dag er fokus for MAF at hjælpe befolkningen i det nordlige Kenya. Regelmæssige flyvninger til og fra Marsabit gør det muligt for missionærer, udviklingsmedarbejdere og distriktsguvernører at komme ud i området, og breve og pakker med eksempelvis resultater af blodprøver kan komme frem i tide til de afsides beliggende områder.

Støt MAF’s arbejde nu

Fakta

Hovedbase: Nairobi
Opstart: 1959
Fly: 1 Cessna 206 og 2 Cessna 208
Stab: 37 nationale og 10 internationale medarbejdere

Vidste du, at vi fløj med 3.121 passagerer mellem 67 destinationer i 2016 og samarbejder med 219 partnerorganisationer?

Blandt andre
Africa Inland Mission
Food for the Hungry
Gethsemene Garden Christian Centre
Marsabit Children’s Home

Seneste nyheder om Kenya

Vi vælger liv over død

Vi vælger liv over død

Kreaturer baner vejen for fred i Kenya

Blinde ser!

Blinde ser!

På syns-safari i det østlige Kenya.