Bliv virksomhedspartner

Giv livet i gave

Vil du indgå i partnerskab med MAF for at gøre en forskel for isolerede mennesker ved verdens ende?

De gaver vi modtager af vores generøse givere, gør MAF i stand til at bringe hjælp til de mennesker der lever i isolation – mennesker som ellers er uden for rækkevide.

Hver gave vi modtager – stor eller lille – har en uvurderlig betydning. Store gaver gør os dog i stand til at planlægge og investere for fremtiden og sikrer, at MAF’s livsvigtige flyvninger fortsat kan bringe håb til verdens mest sårbare mennesker.

Partnerskab med MAF forvandler liv

MAF arbejder med 123 fly i 27 lande verden over, og gør det muligt for  1.400 partnere at bringe sundhedspleje, uddannelse, vand og sanitet, og madhjælp til dem i dybest nød. Vi vil sætte pris på at samarbejde med dig for at identificere det projekt som bedst matcher dine interesser.

Vi holder dig opdateret

Når du har givet en gave, vil vi holde dig opdateret på den forskel, din gave gør. Vi vil planlægge sammen med dig, hvordan vi bedst kan give dig feedback og sikrer at vi holder dig informeret om, hvordan gaven gør MAF i stand til at bringe forandring til isolerede samfund.

For at finde ud af hvordan du og din virksomhed kan gøre en forskel for mennesker i isolerede egne af verden, er du meget velkommen til at aftale et uforpligtende møde med MAF Danmarks generalsekretær Peter Hedelund.

Untitled design
Peter Hedelund 

Generalsekretær

Giv en gave som virksomhed

Vi passer godt på din personlige oplysninger. Læs mere i vores privatlivspolitik.

Sponsorer