MAF CO-PILOT

En CO-PILOT er pilotens højre hånd

En CO-PILOT bruges normalt om den pilot, der sidder ved siden af kaptajnen og hjælper under flyvningen.

Ved at blive en MAF CO-PILOT har du mulighed for at støtte op om at få MAF’s fly frem til mennesker, som bor de mest isolerede steder i verden.

Det kan både være ved at støtte MAF økonomisk, men også ved at snakke og opfordre andre unge til at engagere sig og vise at vi sammen kan bringe hjælp og håb. 

Og hvem ved – måske er det en dag netop dig, der skal bringe dig selv i spil helt ud til nogle af verdens fjerneste egne?

Et netværk for unge

MAF CO-PILOT er et netværk af unge, som står sammen om at række ud til verdens fattigste og mest isolerede mennesker. 

De fleste af vores medlemmer er i alderen 15-29 år. Gennem forskellige inspirationsmøder, netværksarbejde, events rundt i Danmark og rejser ud i verden ønsker vi at danne rammen for, at flere unge må have et ønske om at engagere sig i verden omkring os. 

Målet er, at skabe et fællesskab hvor man sammen viser at den yngre generation kan stå sammen og tage et medansvar og handler ind i den verden vi er sat i. 

Afspil video

Følg os - og få alle nyheder og konkurrencer med

MAF FLYVER UD, HVOR ANDRE MÅ GIVE OP

Med MAF når hjælpen frem

Hvert fjerde minut døgnet rundt starter eller lander ét af MAF’s 120 fly lastet med for eksempel medicin, nødhjælp, læger, sygeplejersker, præster og missionærer til vanskeligt eller tilgængeligt steder i de mest isolerede områder i 27 lande – steder hvor transport på landjorden er umulig eller meget besværlig og tidskrævende.

Effektiv, sikker og livsvigtig

Mission Aviation Fellowship (MAF) er en international, fælleskirkelig missionsorganisation, som yder effektiv flytransport til nødhjælpsorganisationer, lokale kirker, hospitaler og missionsselskaber. 

Vi samarbejder med over 1400 organisationer

MAF flyver blandt andet for UNICEF, Røde Kors, Folkekirkens Nødhjælp, Læger Uden Grænser og Medair for at nævne nogle af de organisationer, som du måske kender. 

0
landinger om året
0
ambulanceflyvninger
0
fly i 27 lande

Lyst til at vide mere om CO-PILOT?

Har du/I lyst til at få besøg af CO-PILOT i din forening, organisation, skole eller uddannelse? Eller har du lyst til at høre mere om hvordan du kan være frivillig i CO-PILOT, så kontakt:
Untitled design (3)
Simon Kronborg Langvad

Projektleder MAF CO-PILOT

skl@maf.dk