Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Velkommen til MAF CO-PILOT

Velkommen til MAF CO-PILOT

MAF CO-PILOT er et netværk af unge, som står sammen om at række ud til verdens fattigste og mest isolerede mennesker.

MAF CO-PILOT er for dig, der ønsker at række ud til mennesker ude i verden, som bor og lever under helt andre livsvilkår end dig selv.

 

 

I MAF CO-PILOT bliver du en del af et netværk, hvor unge støtter op om at få MAF’s fly frem til mennesker, som bor nogle af de mest isolerede steder i verden. Sammen vil vi gerne inspirere andre unge til at engagere sig i verden omkring os.

Vil du vide mere?

Følg os på Facebook og Instagram og hold øje med, når vi breaker spændende rejser, events og nyheder. Hjælp os med at gøre MAF CO-PILOT mere kendt ved at dele opslag med dine venner.

Har du lyst til at være med?

Meld dig ind i MAF CO-PILOT og bliv en del af fællesskabet. MAF CO-PILOT er en lokalgruppe under ungdomsorganisationen Youth for Christ Danmark (YFC Danmark).
Samarbejdet med YFC betyder, at man som medlem af MAF CO-PILOT også er medlem af YFC. Vi har indgået samarbejdet med YFC, da vi har et fælles fokus på at tænde unges lyst til at række ud til andre. Samtidig giver det os mulighed for at søge midler ved Dansk Ungdoms Fællesskab (DUF) til at arrangere rejser og events til gavn for alle CO-PILOTS.
Meld dig ind her:

;