Betænk MAF i dit testamente

Med et testamente kan du give livet videre og hjælpe med at gøre en ekstra indsats for mennesker i isolerede samfund.

Et testamente sikrer, at det, du efterlader, fordeles efter dit hjerte og dine ønsker. Samtidig kan et testamente spare de efterladte for mange spekulationer og konflikter.

Vælger du at betænke MAF i dit testamente, yder vi gratis juridisk bistand, og du undgår at betale boafgift til staten. Kontakt forretningsfører Svend Stokbæk på telefon 3042 9658 for nærmere information.

Det er også muligt at gøre det uden vores indblanding.

MAF har indgået et samarbejde med Legal Desk, som gratis hjælper dig med at testere et beløb til os. Når du tænker os ind i dit testamente, er du med til at gøre en kæmpe forskel for vores arbejde.

Du støtter os ved at udfylde en kort formular hos Legal Desk. Formularen, du udfylder, kaldes et legat og kan gives uanset, om du har et testamente i forvejen eller ej. I formularen oplyser du det beløb, du ønsker at give til os, den dag du går bort.
Legal Desk har skrevet to gode artikler som forklarer, hvad et legat og testamente er.

Når du har oprettet legatet, skal det underskrives foran en notar eller foran vitterlighedsvidner, som du selv vælger. Hvis du ønsker at støtte os og samtidig efterlade mere til dine arvinger, anbefaler vi, at du ser denne video
om 30% løsningen.
 

Spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte forretningsfører Svend Stokbæk på tlf. 3042 9658 for en uforpligtende samtale.