Lærer til Papua Ny Guinea

MAF søger en lærer, der er klar på at rejse til Papua Ny Guinea og blive en del af Numonohi Christian Academy.

Helt afgørende for MAF’s og andre organisationers arbejde i Papua Ny Guinea er uddannelse af den næste generation. Numonohi Christian Academy er en enestående international kristen skole med over 150 elever, hvis forældre, både lokale og internationale, arbejder med udviklings- og missionsarbejde i Papua Ny Guinea.

Numonohi Christian Academys elevgruppe består af børn af ansatte hos Mission Aviation Fellowship (MAF), men der er også elever fra en række andre organisationer. Opgaven som lærer giver mulighed for undervisning i klasseværelset med dygtige og dedikerede elever og også læreplansudvikling og lektionsplanlægning.

Som lærer på Numonohi Christian Academy bliver du en del af et dynamisk fællesskab med kollegaer og resten af lokalsamfundet, samtidig med at man opbygger autentiske og meningsfulde relationer til eleverne, mens de vokser og lærer sammen. Numonohi Christian Academy ligger i Goroka i Papua Ny Guineas højland.

 

Interesseret i at høre mere?

Lige nu mangler Numonohi Christian Academy både grundskolelærere og undervisere på gymnasieniveau.

Hvis du har spørgsmål til at være udsendt af MAF og MAF generelt, kan du kontakte MAF Danmarks generalsekretær Peter Hedelund på ph@maf.dk eller 5192 5223 (inden for almindelig kontortid).

Hvis du har spørgsmål til at være lærer på Numonohi Christian Academy, så kontakt MAF’s internationale hovedkontor i England på contact@mafint.org eller +44 1233 895500.

   
                         

Subscribe

* indicates required
                                                   
                                                   
                                                   
                         
                                                                                                                                 
           
   
MAF tager dit privatliv alvorligt.

Vi ønsker, at du skal føle dig sikker, når du bruger vores hjemmeside. Vi bruger cookies for at give den bedst mulige brugeroplevelse og får at hente statistik, så du kan få en endnu bedre oplevelse på vores side. Tryk “Jeg forstår” for at acceptere vores brug for cookies eller tryk her for at læse mere om vores privatlivspolitik. 

Mission Aviation Fellowship – MAF Norge
Postadresse: Mission Aviation Fellowship, Postboks 90, 0101 Oslo
Besøksadresse: Dronningens gate 25, 0154 Oslo

Gavekonto: 7058.63.60610 Organisasjonsnummer: 980421899

MAF Norge er godkjent av Innsamlingskontrollen