Nødhjælp

MAF er klar til at hjælpe i nødhjælpsindsatser, når katastrofer indtræffer. Ved naturkatastrofer som orkan, jordskælv, tsunami og jordskælv er MAF’s små fly en uvurderlig hjælp til at komme frem til nødstedte mennesker.

I kølvandet af naturkatastrofer, krig, hungersnød eller epidemier kan der opstå et akut behov for at fragte nødhjælp frem med MAF’s små fly, som kan lande og lette steder, hvor andre større fly ikke kan.

I katastrofesituationer samarbejder vi altid med nødhjælpsorganisationer og lokale myndigheder for at give den bedst mulige hjælp til de mennesker, som har mistet deres hjem, flygtet eller kommet til skade.

Vi kan levere mad, medicin og andre forsyninger hurtigt, og vi assisterer ofte andre hjælpeorganisationer i at koordinere nødhjælpsarbejdet, så den kommer frem til de hårdest ramte steder. Desuden sætter vi kommunikationssystemer op, hvis infrastrukturen er hårdt ramt af ødelæggelserne.

MAF har bidraget og spillet en nøglerolle under flere katastrofer de seneste år. Blandt andet under den store tsunami i Sydøstasien i 2004, jordskælvet i Haiti i 2010, jordskælvet i Nepal i 2015, under ebolaepidemien i DR Congo i 2018, og vi har også haft flere indsatser i forbindelse med Covid-19 pandemien i 2020 og 2021.

I marts 2021 fløj MAF de første vacciner mod corona til mennesker i isolerede områder. MAF-pilot Grant Strugnell filmede, at de første stik blev givet til sundhedspersonale i det sydafrikanske land Lesotho.

Støt MAF's nødhjælpsarbejde

  • For 119 kr. kan 50 kg nødhjælp blive transporteret til nødlidende i isolerede egne
  • For 238 kr. kan 100 kg nødhjælp blive transporteret til nødlidende i isolerede egne
  • For 325 kr. kan du holde et fuldt lastet nødhjælpsfly på vingerne i 2 minutter

MAF arbejder for, at udsatte mennesker i isolerede egne får adgang til sundhedsydelser. Det er både i akutte situationer som ambulanceflyvning og forebyggende sundhedsarbejde.

MAF er klar, når katastrofen indtræffer. Ved naturkatastrofer som orkaner og jordskælv bruger mange partnere MAF til at få overblik og uddele nødhjælp.

MAF muliggør langsigtet udviklingsarbejde for over 1000 hjælpeorganisationer og støtter mange forskellige projekter, der skaber økonomisk og social udvikling.

Et stort ønske for MAF er, at flere mennesker hører det kristne evangelium og lærer den levende Gud at kende. Derfor flyver vi for en lang række missionspartnere.

   
                         

Subscribe

* indicates required
                                                   
                                                   
                                                   
                         
                                                                                                                                 
           
   
MAF tager dit privatliv alvorligt.

Vi ønsker, at du skal føle dig sikker, når du bruger vores hjemmeside. Vi bruger cookies for at give den bedst mulige brugeroplevelse og får at hente statistik, så du kan få en endnu bedre oplevelse på vores side. Tryk “Jeg forstår” for at acceptere vores brug for cookies eller tryk her for at læse mere om vores privatlivspolitik. 

Mission Aviation Fellowship – MAF Norge
Postadresse: Mission Aviation Fellowship, Postboks 90, 0101 Oslo
Besøksadresse: Dronningens gate 25, 0154 Oslo

Gavekonto: 7058.63.60610 Organisasjonsnummer: 980421899

MAF Norge er godkjent av Innsamlingskontrollen