Sundhed

MAF arbejder for, at fattige mennesker får en god hurtig sundhedsbehandling, selv om de bor hundredevis af kilometer fra de etablerede klinikker og hospitaler. 

I mange lande rækker det offentlige sundhedsvæsen ikke langt ud over de de større byer. Derfor bliver MAF’s flyvninger en livline for de mennesker, som bor i udkantsområderne.

Vi reagerer hurtigt med ambulanceflyvninger for at redde liv og lindre akutte lidelser forårsaget af ulykker, vold, sygdom og komplikationer ved fødsler.

Udover ambulanceflyvninger flyver vi i flere lande såkaldte “lægesafarier”. Her fragter MAF-flyet en gruppe læger, sygeplejersker og andet sundhedspersonale ud til afsidesliggende landsbyer, hvor de holder åben konsultation og vaccinerer børn mod mæslinger, hepatitis og andre smitsomme sygdomme. I løbet af få dage kan lægeholdet tilse flere hundrede patienter og vaccinere lige så mange børn.

Derudover flyver vi også medicin og andre forsyninger til hospitaler, som ligger i udkantsområder.

Kom med på en lægesafari med Haydom Hospital i Tanzania.
Se hvordan en ambulanceflyvning foregår - her fra Olemilei i Tanzania.

Støt MAF's sundhedsarbejde

  • For 184 kr. kan 2 gravide kvinder blive tilset og 7 børn blive vaccineret
  • For 279 kr. kan 3 gravide kvinder blive tilset og 11 børn blive vaccineret
  • For 492 kr. kan 1 patient få 10 minutters livreddende ambulanceflyvning

MAF arbejder for, at udsatte mennesker i isolerede egne får adgang til sundhedsydelser. Det er både i akutte situationer som ambulanceflyvning og forebyggende sundhedsarbejde.

MAF er klar, når katastrofen indtræffer. Ved naturkatastrofer som orkaner og jordskælv bruger mange partnere MAF til at få overblik og uddele nødhjælp.

MAF muliggør langsigtet udviklingsarbejde for over 1000 hjælpeorganisationer og støtter mange forskellige projekter, der skaber økonomisk og social udvikling.

Et stort ønske for MAF er, at flere mennesker hører det kristne evangelium og lærer den levende Gud at kende. Derfor flyver vi for en lang række missionspartnere.

   
                         

Subscribe

* indicates required
                                                   
                                                   
                                                   
                         
                                                                                                                                 
           
   
MAF tager dit privatliv alvorligt.

Vi ønsker, at du skal føle dig sikker, når du bruger vores hjemmeside. Vi bruger cookies for at give den bedst mulige brugeroplevelse og får at hente statistik, så du kan få en endnu bedre oplevelse på vores side. Tryk “Jeg forstår” for at acceptere vores brug for cookies eller tryk her for at læse mere om vores privatlivspolitik. 

Mission Aviation Fellowship – MAF Norge
Postadresse: Mission Aviation Fellowship, Postboks 90, 0101 Oslo
Besøksadresse: Dronningens gate 25, 0154 Oslo

Gavekonto: 7058.63.60610 Organisasjonsnummer: 980421899

MAF Norge er godkjent av Innsamlingskontrollen