Sundhed

MAF arbejder for, at fattige mennesker får en god hurtig sundhedsbehandling, selv om de bor hundredevis af kilometer fra de etablerede klinikker og hospitaler. 

I mange lande rækker det offentlige sundhedsvæsen ikke langt ud over de de større byer. Derfor bliver MAF’s flyvninger en livline for de mennesker, som bor i udkantsområderne.

Vi reagerer hurtigt med ambulanceflyvninger for at redde liv og lindre akutte lidelser forårsaget af ulykker, vold, sygdom og komplikationer ved fødsler.

Udover ambulanceflyvninger flyver vi i flere lande såkaldte “lægesafarier”. Her fragter MAF-flyet en gruppe læger, sygeplejersker og andet sundhedspersonale ud til afsidesliggende landsbyer, hvor de holder åben konsultation og vaccinerer børn mod mæslinger, hepatitis og andre smitsomme sygdomme. I løbet af få dage kan lægeholdet tilse flere hundrede patienter og vaccinere lige så mange børn.

Derudover flyver vi også medicin og andre forsyninger til hospitaler, som ligger i udkantsområder.

Kom med på en lægesafari med Haydom Hospital i Tanzania.
Se hvordan en ambulanceflyvning foregår - her fra Olemilei i Tanzania.

Støt MAF's sundhedsarbejde

  • For 184 kr. kan 2 gravide kvinder blive tilset og 7 børn blive vaccineret
  • For 279 kr. kan 3 gravide kvinder blive tilset og 11 børn blive vaccineret
  • For 492 kr. kan 1 patient få 10 minutters livreddende ambulanceflyvning

MAF arbejder for, at udsatte mennesker i isolerede egne får adgang til sundhedsydelser. Det er både i akutte situationer som ambulanceflyvning og forebyggende sundhedsarbejde.

MAF er klar, når katastrofen indtræffer. Ved naturkatastrofer som orkaner og jordskælv bruger mange partnere MAF til at få overblik og uddele nødhjælp.

MAF muliggør langsigtet udviklingsarbejde for over 1000 hjælpeorganisationer og støtter mange forskellige projekter, der skaber økonomisk og social udvikling.

Et stort ønske for MAF er, at flere mennesker hører det kristne evangelium og lærer den levende Gud at kende. Derfor flyver vi for en lang række missionspartnere.