Udvikling

MAF muliggjør langsigtet udviklingshjælp for flere end 1000 hjælpeorganisationer. Vores flyvninger ligger til grund for et mangfoldigt arbejde og en bred palette af projekter, der fremmer social og økonomisk udvikling. 

MAF’s engagement i udviklingsarbejde ser ud på utrolig mange forskellige måder. Det kan være alt fra at forbedre vand- og sanitetsforhold i Sydsudan ved at flyve materialer, fragtflyvninger til fiskeri og havbrug i Østtimor, fragt af kyllinger til landmænd i Papua Ny Guinea til transport af medarbejdere, der støtter flygtninge i Uganda med at genvinde deres levegrundlag.

Vores perspektiv i udviklingsarbejdet er, hvordan vi bedst muligt kan støtte op om lokalsamfundets ressourcer, så deres hverdag og levevilkår kan blive mere bæredygtige. Som så mange andre organisationer arbejder vi både på at møde de aktuelle behov samtidig med, at vi har øje for, hvordan vores handlinger i dag vil påvirke fremtidige generationer. 

Organisationer som Folkekirkens Nødhjælp, Dansk Flygtningehjælp og FN’s verdensfødevareprogram bruger MAF i deres udviklingsarbejde. 

Støt MAF's udviklingsarbejde

  • For 137 kr. kan du give 5 minutters flyvning af en lærers tur
  • For 274 kr. kan du give 10 minutters flyvning af en lærers tur
  • For 320 kr. kan et halvt ton byggematerialer blive transporteret til en skole

MAF arbejder for, at udsatte mennesker i isolerede egne får adgang til sundhedsydelser. Det er både i akutte situationer som ambulanceflyvning og forebyggende sundhedsarbejde.

MAF er klar, når katastrofen indtræffer. Ved naturkatastrofer som orkaner og jordskælv bruger mange partnere MAF til at få overblik og uddele nødhjælp.

MAF muliggør langsigtet udviklingsarbejde for over 1000 hjælpeorganisationer og støtter mange forskellige projekter, der skaber økonomisk og social udvikling.

Et stort ønske for MAF er, at flere mennesker hører det kristne evangelium og lærer den levende Gud at kende. Derfor flyver vi for en lang række missionspartnere.

   
                         

Subscribe

* indicates required
                                                   
                                                   
                                                   
                         
                                                                                                                                 
           
   
MAF tager dit privatliv alvorligt.

Vi ønsker, at du skal føle dig sikker, når du bruger vores hjemmeside. Vi bruger cookies for at give den bedst mulige brugeroplevelse og får at hente statistik, så du kan få en endnu bedre oplevelse på vores side. Tryk “Jeg forstår” for at acceptere vores brug for cookies eller tryk her for at læse mere om vores privatlivspolitik. 

Mission Aviation Fellowship – MAF Norge
Postadresse: Mission Aviation Fellowship, Postboks 90, 0101 Oslo
Besøksadresse: Dronningens gate 25, 0154 Oslo

Gavekonto: 7058.63.60610 Organisasjonsnummer: 980421899

MAF Norge er godkjent av Innsamlingskontrollen