MAF flyver mad, rent vand, telte og kommunikationsudstyr ud til mennesker, der har mistet alt i naturkatastrofer som tsunami, jordskælv eller orkaner. Vi flyver tilskadekomne på hospitalet.

MAF flyver syge, tilskadekomne og fødende fra isolerede egne hen til hospitalet. Vi flyver læger og sygeplejersker ud til landsbyer, hvor de vaccinerer børn, yder lægehjælp og holder åbne konsultationer.

MAF flyver for 1400 udviklingsorganisationer, som bl.a. sikrer adgang til rent drikkevand, uddannelse, økonomisk udvikling og bedre levevilkår i afsidesliggende lokalsamfund i Afrika, Asien og Sydamerika.

MAF flyver præster og bibler til lokalsamfund, hvor det kristne budskab om Guds kærlighed endnu ikke er kendt. MAF støtter desuden kirker, der skaber positiv samfundsforandring i afsidesliggende egne af verden.

MAF flyver for de mennesker, som ikke har ressourcerne, kræfterne eller midlerne til at hjælpe sig selv ud af sygdom, sult, krig eller naturkatastrofer.

Få mennesker i livsfare hurtigt på hospitalet
For 492 kr. kan en patient få 10 minutters livreddende ambulanceflyvning.

– Den eneste lægehjælp, de har i Anjabetrongo, er en førstehjælpskasse.

Hør MAF-pilot Kenneth Pedersen fortælle i videoen her, om hvordan folk fra hele oplandet kommer til Anjabetrongo, når MAF lander med et lægehold i byen. Nogle vandrer i op til 100 kilometer, da der endelig er en læge i “lokalområdet”.

Reviewed by KHS

In June 2018, MAF brought a medial mission team led by Dr. Lee to Anjabetrongo, a remote village in the south of Madagascar. Dr. Jae Hoon Lee has been reaching isolated areas all over the country with much needed medical care since 2006 and this was his team’s 100th trip. MAF has supported him for many of those outreaches those who live in places without clinics or hospitals. The team of doctors, nurses, and other medical workers from both South Korea and Madagascar set up a mobile clinic in the village’s largest building, a school. Many people walked for hours from other communities to receive treatment from the team. A make-shift operating room was set up and surgeries were performed for those with more serious problems. A young girl was operated on to remove a large growth from her abdomen.
Afspil video

120 fly flyver i 27 lande

i Asien, Afrika og Sydamerika
0
nødhjælpsarbejdere, læger og præster pr år
0
destinationer i de mest isolerede egne
0
samarbejdspartnere i 27 lande
Dr. Denis Mukwege, vinder af Nobels fredspris, stifter af Panzi-hospitalet i DR Congo

I 1996 reddede MAF mig og min families liv. At MAF nu flyver for Panzihospitalet, hvor vi hjælper kvinder udsat for seksuel vold er et mirakel for mig. MAF’s støtte til hospitalet er meget vigtigt.

Partnercitat2
Kenneth Rwego, stifter af Eden Mission

Jeg har prøvet at blive overfaldet og holdt tilbage, da jeg kørte på vejene. Ved et held slap jeg væk med livet i behold. Hvis jeg havde muligheden for at flyve sikkert frem med MAF, 

Birgitte Qvist-Sørensen, generalsekretær, Folkekirkens Nødhjælp

Folkekirkens Nødhjælp er meget glade for at bruge MAF. Høj sikkerhed, dygtige piloter og flyver til tiden. Vi bygger på de samme værdier – med næstekærligheden som kompas og et stort ønske om at gøre en forskel for verdens nødstedte.

Jeg vil høre mere om, hvad der sker

MAF AIRMAIL: Få sidste nyt og læs historier fra hele verden direkte i din indbakke. Du kan framelde dig til hver en tid. 

Få nødhjælp frem til mennesker, der har mistet alt

For 238 kr. kan et MAF-fly transportere 100 kg nødhjælp til mennesker, der har været ofre for katastrofer.

MAF CO-PILOT er et netværk af unge MAF-supportere, som står sammen om at række ud til verdens fattigste og mest isolerede mennesker. Følg os gerne på Instagram @mafcopilot_dk.

Vil du høre engagerende og stærke historier fra MAF’s  livreddende flyvninger? En af vores infopiloter kommer gerne på besøg i din kirke, forening eller klub!

Følg os på sociale medier

Om blot en uge rejser MAF's ungdomsorganisation afsted til Kenya, hvor de bl.a. skal hjælpe MAF's partner Red Tribe og de lokale maasaier med at bygge et klasselokale til en lokal skole.

🙏🏽🙏🏽Vi glæder os over at kunne sende 12 unge afsted for at opleve et isoleret ...område af verdenen på tætteste hold.🙏🏽🙏🏽

#redtribe #maasai #flyingforlife
@mafcopilot #mafcopilot

🙏Tak til @himmelskedage for en fantastisk Kristi Himmelfartsferie i Roskilde! 🙏

👍Tusind tak til alle vores frivillige, der gjorde en stor indsats med at tale med mennesker og lære folk at blive pilot på 10 minutter i vores flysimulator. 👍

✈Og en stor tak til ...MAF-pilot @kennethvittrup for at give nye MAF-medlemmer en medlemsflyvning lørdag✈

#himmelskedage #flyingforlife #flynødhjælpforvandling #dkkirkeliv #mulighedernesmarked #roskilde #roskildelufthavn #roskildestift

HURRA!✈
MAF flyver for første gang i Guinea!
👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧‍👦🤒Med på flyet var to missionærfamilier og en dreng med mulig blindtarmsbetændelse.
🚙Takket være flyvningen sparede de omkring to dages rejse på Guinea hullede jordveje!
...📸MAF-pilot Dave Forney

No feed found with the ID 1. Go to the All Feeds page and select an ID from an existing feed.

Giv bibler til mennesker i Papua Ny Guinea

For 115 kr. kan du støtte uddeling af 2 populære bibler til isolerede folk i Papua Ny Guinea.

Lær MAF bedre at kende

Efter at have set Europa i flammer fik nogle unge kristne krigspiloter en drøm om at flyve mad, medicin, læger og præster for at gøre verden til et bedre sted.

I dag flyver MAF i 27 udviklingslande verden over. Vores formål er at yde sikker og effektiv flyvning til vores mange partnere, der arbejder med mission, sundhed, nødhjælp og sundhed.

Kom med på rejsen sammen med os!

Takket være gode givere kan vi flyve for at nå ud til mennesker i nød.

Vi er så glad for alle vores trofaste givere, som garanterer, at vi kan holde flyene i luften.

Du og din virksomhed kan hjælpe verdens fattigste og mest isolerede mennesker.

MAF tager dit privatliv alvorligt.

Vi ønsker, at du skal føle dig sikker, når du bruger vores hjemmeside. Vi bruger cookies for at give den bedst mulige brugeroplevelse og får at hente statistik, så du kan få en endnu bedre oplevelse på vores side. Tryk “Jeg forstår” for at acceptere vores brug for cookies eller tryk her for at læse mere om vores privatlivspolitik.

Mission Aviation Fellowship – MAF Norge
Postadresse: Mission Aviation Fellowship, Postboks 90, 0101 Oslo
Besøksadresse: Dronningens gate 25, 0154 Oslo

Gavekonto: 7058.63.60610 Organisasjonsnummer: 980421899

MAF Norge er godkjent av Innsamlingskontrollen