Punkteret - og hvad så?

Punkteret - og hvad så?

Matt Painter er MAF-pilot i den vestlige provins i Papua New Guinea (PNG). Han flyver med P2-MKK til tyndt befolkede områder i regnskoven.

Matt Painter,  

IMG_2055– Mit fly fik et fladt dæk efter landingen i Mougulu for nylig, så jeg var strandet der, indtil en flymekaniker fra Mt. Hagen basen kunne komme med et reservehjul.
– Ja, hvad gør man så? Jeg fik hurtigt åbnet min “Bible Box”, fortæller han.
Matt har gennem de sidste par år altid en kasse med bibler og kristen litteratur med sig i flyet. Han har set behovet for at være mere end blot MAF-pilot, så han tager både bøger, medicin og andet med sig til de fjerntliggende steder, hvor disse ting er en mangelvare.

Med ekstra tid til overs, og en ikke-planlagt overnatning, fik han tid til at besøge det lokale marked, hvor der mest handles med frugt og grøntsager.

No.1 Customer_ M.Painter1677– Normalt køber folk kun én enkelt bibel, men min første kunde David Din købte både bibler, en lyd indspillet bibel, et sæt læsebriller og nogle slange-bandager for at kunne beskytte sin familie, når de færdes i junglen. Jeg måtte også give ham en plasticpose til at have det i, beretter Matt.

Under opholdet i Mougulu besøgte Matt også Radio Biami, en lille lokal radiostation, som er oprettet af missionærerne Tom og Salome Hoey og nogle lokale Biami kristne.

– Jeg blev inviteret til at tale i radioen, så jeg delte Guds ord med troende lyttere i landsbyerne, som ligger spredt ud over det store regnskovs plateau. Modtagelsen sker ved hjælp af hånddrevne eller solar-ladede FM-radiomodtagere.

Biami folket har en komplet bibel på deres eget stammesprog, og de lytter til kristen undervisning og sange på deres sprog hver aften på Radio Biami.

Christian Radio Missionary Fellowship (CRMF), som er en afdeling af MAF, forsyner Matt og andre MAF-piloter med billige bibler, kristen litteratur og radioudstyr. Se:  www.maf.org.au/crmf

URL: https://maf.dk/punkteret-og-hvad-saa/