Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Liberia

Liberia

MAF er den eneste humanitære flyveservice i Liberia - et land som er mærket efter den årelange borgerkrig og en meget dødelig Ebolaepidemi i 2014.

I de senere år har Liberia kæmpet for at finde den frihed, som navnet antyder. Landet blev ramt af en 14 år lang borgerkrig, der sluttede i 2003 og krævede mere end 250.000 menneskeliv. Borgerkrigen efterlod landet i økonomisk ruin, i dag lever omkring 80 procent af befolkningen under fattigdomsgrænsen.

Liberia blev hårdt ramt af Ebola-epidemien, der i 2014 hærgede landet, er endnu ikke gjort op, men følgerne vil sandsynligvis kunne mærkes i mange år fremover.

MAF har startet en base i Liberia i 2015 for at hjælpe omkring 80 partnerorganisationer i arbejdet med at bringe håb til Liberias fattigste herunder dem, der bor i flygtningelejre langs Liberias grænser.

Organisationer, som i øjeblikket tilbringer mange timer og dage på rejser for at komme ud til afsides områder, har udtrykt stor glæde over, at MAF er kommet til Liberia. Voldsomme tordenstorme er hyppige, og en årlig nødbørsmængde på over 4,6 meter gør det vanskeligt at rejse ad landevej.

Støt nu

Fakta

Hovedbase: Monrovia
Opstart: 2015
Fly: 1 Cessna 208
Stab: 2 nationale og 3 internationale medarbejdere

MAF fløj i 2017 med 3.001 passagerer mellem 15 destinationer, og vi samarbejder med 168 partnerorganisationer.

Blandt andre

Mission Alliance
Samaritan’s Purse