Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Liberia

Liberia er et land på 111.370 km² - 3 gange så stort som Danmark. Den fantastiske kystlinje er præget af sumpe, laguner og sandbanker.

Voldsomme tordenstorme er hyppige, og en årlig nødbørsmængde på over 4,6 meter gør det vanskeligt at rejse ad landevej, da køretøjerne kan sætte sig fast i dyb tyk mudder på de ujævne veje.

I de senere år har landet kæmpet for at finde den frihed, som navnet Liberia antyder. Landet blev ramt af en 14 år lang borgerkrig, der sluttede i 2003 og krævede mere end 250.000 menneskeliv. Borgerkrigen efterlod landet i økonomisk ruin, i dag lever omkring 80% af befolkningen under fattigdomsgrænsen.

Ifølge en national folketælling er 85,5% af befolkningen kristne, men kirken er skrøbelig, og mange kristne lever i frygt for åndelig magter.

De frygtelige konsekvenser af Ebola-epidemien, der i 2014 hærgede landet, er endnu ikke gjort op, men følgerne vil sandsynligvis kunne mærkes i mange år fremover.

Støt nu

MAF har startet en base i Liberia i 2015 for at hjælpe omkring 80 partnerorganisationer i arbejdet med at bringe håb til Liberias fattigste herunder dem, der bor i flygtningelejre langs Liberias grænser.

Organisationer, som i øjeblikket tilbringer mange timer og dage på rejser for at komme ud til afsides områder, har udtrykt stor glæde over, at MAF er kommet til Liberia.

Støt MAF’s arbejde nu

Fakta

Hovedbase: Monrovia
Opstart: 2015
Fly: 1 Cessna 208
Stab: 3 nationale og 3 internationale medarbejdere

MAF fløj i 2016 med 2.172 passagerer mellem 13 destinationer, og vi samarbejder med 168 partnerorganisationer.

Blandt andre

Dansk Flygtningehjælp 
Mission Alliance
Samaritan’s Purse

 

Seneste nyheder om Liberia

Intet fundet

Beklager, men det ser ud til at vi ikke kan finde den information du søger.